Буковинський поліцейський торгував наркотиками

21.07.2016

поліція наркотики дваПрацівники управління внутрішньої безпеки національної поліції спільно з працівниками військової прокуратури та Управління СБУ в Чернівецькій області на гарячому затримали буковинського поліцейського, який торгував наркотиками, – повідомляє УВБ в Чернівецькій області ДВБ Національної поліції України.

 На місці злочину вилучено канабіс та три тисячі гривень, які були отримані від продажу наркозілля.

За інформацією прес-служби УСБУ в Чернівецькій області поліцейський, відповідальний за зберігання вилучених у зловмисників наркотиків, систематично збував їх місцевим наркозалежним.

За фактом незаконної діяльності поліцейського одного з районних відділень поліції Чернівецької області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Також затриманому інкримінується правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 308 (Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

На даний момент затриманий поліцейський перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
За скоєне йому загрожує ув’язнення строком до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у ніч з 14 на 15 липня через непрофесійні дії чернівецьких патрульних поліцейських загинув мотоцикліст, а   вже за декілька днів патрульні на службовому авто ледь не скоїли масштабне ДТП на вулиці Винниченка.

поліція наркотики

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини