У Чернівці повертаються лихі 90-ті. У моді рейдерство, погрози та кришування (відео)

15.07.2016

Малібу

На міському пляжі продовжується повний безлад, якому потурає Олексій Каспрук. Або ж Олексій Павлович, прикриваючи своїх однопартійців з «Народного фронту», робить вигляд, що не помічає як його підлеглі погрозами та залякуваннями намагаються “віджати” комунальне майно.
Нагадаємо, що директор міського  комунального підприємства «Реклама» Тарас Унгурян через підставну особу підприємця Андрія Курущака рейдерські захопили приміщення, яке належить місту, де мав би бути медпункт. Коли начальник комунальної бюджетної установи «Міська рятувальна станція» Микола Катинський звернувся до нього з проханням звільнити приміщення, Унгурян, та потерпілий у стрільбі на пляжі Богатирьов, почали погрожувати директору фізичною розправою та пригрозили спалити комунальне майно та автомобілі. Здавалось би на подібні прояви бандитизму в стилі лихих 90-х мала б відреагувати поліція, чи принаймні мер. Але всі роблять вигляд ніби нічого не відбулось. Більше того, на комісії по розгляду цього питання, був присутній Тарас Унгурян, який «кришує» підприємця і є фактичним власником кафе та погрожував директору рятувальної станції та обіцяв спалити комунальне майно. Але жодної реакції на це з боку комісії також не послідувало.

Натомість комісія визнала, що комунальне приміщення зайняли незаконно і попросили Курущака його звільнити, а начальника інспекції благоустрою Сергія Обшанського демонтувати те, що підприємець там незаконно набудував. Але поки робити це не поспішають, адже подейкують, що Сергій Обшанський також має відношення до бізнесу свого товариша Тараса Унгуряна.

Детальніше у сюжеті телеканалу «Чернівці».

пляж_док_1пляж_док_2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини