Сергій Власенко: Я не пам’ятаю такого “видатного” борця з режимом Януковича як Максим Бурбак (відео)

14.07.2016

42638Про це народний депутат від ВО “Батьківщина” Сергій Власенко сказав, відповідаючи на питання журналіста телеканалу “112”.

“На жаль, рівень парламенту цього скликання настільки низький, що у шостому скликанні деяких голів фракцій просто на поріг цього парламенту не пустили би. Вже не говорячи про те, щоб вони були головами найбільших фракцій парламенту. Тобто мислення людей, які говорять штампами, які говорять політичними гаслами – є неприпустимим. Насправді, те, чого вимагає  “Батьківщина”, це не вимоги особисто “Батьківщини”, хай пан Бурбак вийде на вулицю і запитає у людей, що вони думають про тарифи, що вони думають про заморожування зарплат і пенсій, що вони думають про відсутність індексації.

Я розумію, що зараз бігати і кричати про кошти Януковича – це модно. Але, повірте, у мене до Януковича запитань точно більше ніж у Бурбака, особистих запитань . Я щось не пам’ятаю такого видатного борця з режимом Януковича – Максима Бурбака. Тимошенко пам’ятаю, Луценко пам’ятаю, навіть Пашинського пам’ятаю, як борця з режимом Януковича, а Бурбака не пам’ятаю. Тому не треба підміняти реальну професійну роботу популістськими гаслами. Чого вони хочуть це зробити? Тому що, як завжди, там є інтерес конкретних людей фракції «Народного фронту», які хочуть вчиняти оборудки на державних облігаціях і які контролюють на сьогодні «Ощадбанк»”, – зазначив Сергій Власенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи