Чернівчани просять міську владу відновити стадіон на вулиці Південно-Кільцевій (фото)

13.07.2016

4

Мешканці трьох будинків, що на вулиці Південно-Кільцевій звернулись до міської влади з проханням привести до ладу стадіон, що знаходиться у їхньому дворі. Відповідна петиція з’явилась на сайті міської ради у є. Автор звернення чернівчанка Наталія Максимюк. Наразі петиція набрала 15 підписів з 250 необхідних для того, щоб її розглянули у Ратуші. До кінця збору підписів лишилось 28 днів.

“Всі мешканці будинків,що на вул Південно-Кільцева 10, 10а, 10б, дуже стурбовані занедбаним станом стадіону, який по груди заріс травою. Бігати та займатись силовими вправами там не можливо. Діти не мають де грати в футбол. Хоча стадіон знаходиться у дворі, та користі з нього немає.
Просимо міську раду дослухатись – викосити траву і прокласти наново доріжки для бігу. А ще, встановити нове обладнання для спортивного майданчику”, йдеться у петиції.

Стадіон дійсно у дуже занедбаному стані. Повноцінне футбольне поле повністю заросло травою, втім, як і те, що мало би бути біговими доріжками, а лавиці більше схожі на іржавий металобрухт. Можливо посприяти вирішенню цього питання мав би і депутат міської ради по цьому округ Сергій Греков, який під час передвиборної компанії засипав під’їзди та поштові скриньки мешканців агітаційною макулатурою. Тим більше, що він не просто депутат, а й сусід своїх виборців, принаймні так зазначалось у передвиборний рекламі. Отже мав би бачити проблеми свого округу на власні очі.

2

3

5

1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини