Микола Федорук не знає правил дорожнього руху?

11.07.2016

федорук_парковка_1

Саме такий висновок можна зробити зі спростування нардепом свого порушення.

У суботу ми писали, що нардеп від «Народного фронту»  Микола Федорук,  зупинив своє авто з порушення правил дорожнього руху і став героєм рубрики «Стоп-хам». Нагадаємо подія сталася на вулиці Ольги Кобилянської під час проведення «Петрівського ярмарку».

Після того як інформацію з фото опублікували на сайті газети «Час», Микола Федорук спробував спростувати свою провину,  але по суті вийшло так, що тим самим визнав порушення ним правил дорожнього руху.

«Нічого подібного, – зателефонував до редакції газети «Час» народний депутат Микола Трохимович. – Я не порушував правила вуличного руху. Авто зупинив при в`їзді на вулицю, вийшов з нього і пішов у своїх справах. У цей момент дружина, яка має права і вміє водити, сіла за кермо і поїхала куди їй треба. Той, хто хотів сенсації, не вдалося її отримати. На жаль, вони не повну правду надали у соцмережі. Тільки наполовину. Ту, яка їм вигідна. Тож нехай собі залишаються зі своєю «вигодою». А люди нехай залишаються з правдою.»

Отже виходить, що шановний Микола Трохимович, зупинився, що він власне сам і визнав у спростуванні,  під знаком «Зупинка заборонена», на пішохідній вулиці, практично на пішохідному переході, і говорить про те, що правила не порушував? Можливо екс-меру варто повторно скласти іспит на знання правил дорожнього руху?

Також хотілось щоб коли народний депутат, з почуттям власної безкарності, грубо порушує правила дорожнього руху, він мав гідність визнати свої помилки, щоб люди залишились з правдою, і не лише з тією яка вигідна Миколі Федоруку.
Ну і в ознайомчих цілях публікуємо витяг з правил дорожнього руху, як бачимо далеко не усі знають вимогу знаку 3.34.

знак 3.34

Коментарі
  • І ця людина, яка не знає елементарниого захищає інтереси цілого міста у Верховній раді? Хто за нього голосував?

  • Таймс настільки став нікчемним виданням,що їх вже бридко читати.Це ж треба так любити Федорука,щоб другу статтю присвячувати тому,хто де зупинився і куди пішов.Хлопці,ну не зробити ви з цього сенсації.Крім Федорука,Бурбака є ще життя у місті???Задовбали своєю монотонністю..

    • Тобто ви вважаєте нормальним, що нардеп плювати хотів на ПДР, і після цього нахабно бреше, що не порушує правила. Даний матеріал є відповіддю на спростування від Миколи Трохимовича. І це жахливо коли людина з таким водійським стажем не знає ПДР. Щодо сенсації, ніхто і не намагався з цього її зробити, просто показуємо те, що бояться показати інші ЗМІ.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини