Мікроавтобус підприємців з “Калинки” обстріляли та пограбували на Одещині

29.06.2016
розбій

фото умовне

Кілька днів тому на автобані “Одеса – Київ”, за 160 км від Одеси, невідома, професійно навчена та екіпірована банда пограбувала підприємців “Калинівського ринку”, які їхали на південь за товаром. Про це інформує “Букінфо”

Зі слів чоловіка потерпілої, невідомі зупинили мікроавтобус пострілом в колесо, з машини переслідувачів вибігли люди у балаклавах, побили водія і викинули його з крісла. У салоні лишились лише жінки, їх, на щастя, не били, лише поштовхали та погрожуючи, забрали сумки з чималими сумами грошей, і зникли у невідомому напрямку.

Потерпілі викликали міліцію з найближчого райвідділу міліції Одещини (Роздільський РВВС). Однак поліцейські, які прибули на місце злочину, мляво опитали потерпілих… розвернулися і поїхали!

“Люди у розпачі. Ніби повернулися у лихі 90-ті… Ніхто нічого не хотів розслідувати і збирати речові докази. Хоча один із бандитів так тікав, що загубив свою балаклаву. Але ніхто на це навіть не звертав уваги. Або ці поліцейські райвідділу є перевертнями і самі “в долі”з бандитами, або зовсім не працюють”, – повідомив чоловік.

Підприємець припускає, що грабіжниками могли бути або колишні співробітники силових структур Одещини, які не пройшли атестацію, або колишні бійці добровільних батальйонів, які “шукають адреналіну” та мають гарні зв’язки з нинішніми правоохоронцями. Адже діяли зловмисники дуже злагоджено і професійно.

Люди кажуть, що за останні два місяці це вже третій, або четвертий випадок, коли підприємців із Західної України “бомблять” таким способом в Одеській області.

Наразі потерпілі мають намір звернутися за допомогою до народних депутатів від Чернівецької області та керівника МВС Арсена Авакова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи