Бурбак «зізнався», що воду у Чернівцях каламутить «Народний фронт»

29.06.2016

бурбак_1

Під час кожного свого візиту до столиці Буковини Максим Бурбак вважає своїм священним обов’язком розібрати на запчастини Чернівецьку міську раду. Кожного разу він повторює тези про те, що міська рада не може працювати конструктивно, нібито стала заручником політичних амбіцій певних людей, а сценарій 2011 року не пройде. Ці заяложені штампи та неспроможність Максима Юрійовича вигадати щось нове не викликають вже нічого, окрім іронічної посмішки.

Та Бурбак із впертістю бика на кориді намагається переконати чернівецьку громадськість, що сесійна зала Ратуші це центр вселенського зла.

Напередодні Дня конституції він вкотре заявив, що ця міська рада не доживе до кінця своєї каденції і нас очікують дострокові вибори депутатів та міського голови. Якщо лідер парламентської фракції таке говорить, значить він щось знає.

Але виникає питання – а кого насправді не влаштовує міська рада? Мешканців міста, чи Бурбака і «Народний фронт»?

Абсолютна більшість пересічних чернівчан із байдужістю спостерігає за політичними розбірками у стінах Ратуші. Їх цікавить результат який можна побачити і до якого можна доторкнутися: відремонтовані дороги, лікарні, дитячі садочки, школи, працюючий аеропорт, чиста вода в кранах, освітлені вулиці, тощо. І якщо міська рада в стані це максимально забезпечити і знайти консенсус по цих питаннях, то хай собі працює. А якщо десь виникають проблеми, то це питання вже не до депутатів, а до вертикалі виконавців, яка підпорядкована меру Каспруку.

Тому для нормальних людей політика має відійти на другий план. Але не для Бурбака. Максим Юрійович скаженіє від того, що «Народний фронт» не контролює міську раду. І ще більше скаженіє від того, що у нинішніх умовах він не може цей контроль забезпечити, навіть не дивлячись на те, що він у кулуарах парламенту переконує депутатів розігнати Чернівецьку міську раду і розповсюджує брехливі чутки про своїх політичних опонентів з Чернівців.

Міській голова і чотири депутати у складі фракції «Солідарність» це явно не той ресурс з яким із чистою совістю Бурбак може подивитися в очі партайгеносе Яценюку.

Тому очевидно, що розгін ради та дострокові вибори потрібні лише «Народному фронту». І Бурбак де-факто, не ховаючись, у цьому зізнається. І вже анонсує участь у них прем’єрської партії.

«На вибори піде “Народний Фронт”. Ми захистимо місто», – заявляє войовничо налаштований Максим Юрійович.

Цікаво тільки від кого він зібрався захищати Чернівці, і не зовсім зрозуміло де був цей «захисник» у 2015 році, коли «Народний фронт» відмовився йти на місцеві вибори.

«Ми тоді не пішли на вибори, щоб не робити розкол у суспільстві», – розкрив Бурбак військову таємницю.

Але логіка все одно якась кульгава. Бо виходить так, що тоді не можна було розколювати суспільство, а тепер можна. І чим скоріше, тим краще?

Тим більше, є висока ймовірність, що вся ця авантюра з переобранням міської ради може обернутися для Бурбака гучним політичним провалом. Рейтинг «Народного фронту» продовжує залишатися на рівні плінтусу і не має жодного вагомого аргументу чому чернівчани мають голосувати за партію Яценюка і його любих друзів.

Ще й кадровий потенціал чернівецького осередку «Народного фронту», м’яко кажучи, досить сумнівний. Очевидно, що до віртуально списку «фронтовиків» потрапляють усі збиті льотчики яких у 2015 році не взяли до жодного списку: «кришувальниця» МАФів та стоянок Наталя Козлова, учасники «понтових» військ Бурбака Сергій Лазарєв та Юрій Ватаманюк, «кнопкодав» Михайло Прозоровський і багато інших персонажів.

Всі ці люди знову хочуть стати депутатами, аби контролювати місто і займатися його дерибаном. А тому максимально намагаються дестабілізувати ситуацію у місті і за будь-яку ціну домогтися розгону міської ради. Та мешканці міста навряд чи це допустять. Останні вибори показали яким політичним силам чернівчани довіряють найбільше. І «фронтовикам» не варто сподіватися, що хтось повірить у їхні улесливі брехливі обіцянки.

Андрій Тисовський

 

Коментарі
  • Прошу громаду не турбуватись. До нових, позастрокових виборів у Верховну Раду, пан Луценко обов”язково перемістить до буцегарень всіх головних розумників з НФ, Самопомочі, БПП, збродів Тягнибока, Кличка, Ляшка,…

  • Арсений Яценюк в Вашингтоне принял участие в допремьерном показе фильма сказав:

    Кто нибудь верит, что Яценюк в Вашингтоне занимается кино, а не уговаривает США сделать окончательную ставку на Авакова?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини