Команда «професіоналів Каспрука» абияк провела ремонт доріжок у парку Шевченка

28.06.2016

Доріжки у парку імені Шевченка давно викликають нарікання у чернівчан та гостей міста. Про це згадували і спортсмени, які нещодавно брали участь у напівмарафоні «Сross Hill», які у парку змушені були бігти доволі обережно аби не отримати травму. Так само, як і в усьому місті, пройтись жінці на підборах у парку, також не можливо. А днями розпочався ремонт асфальтного покриття доріжок, і замайоріла надія, що нарешті наведуть з тим лад. Але сподівання досить швидко розтанули, адже виявилось, що роботи провели, як завжди неякісно. Певно у команді «професіоналів Каспрука», стався черговий збій, і хтось просто знову вирішив списати кошти на ремонт.

асфальт парк 1

Таке виконання ремонту обурило чернівчан у соцмережах:

«Підкажіть, хто зробив цю стидобу? В обід все виглядало багатообіцяюче. Ввечері все стало виглядати сумно»,  – написав Максим Волошин на своїй сторінці у мережі «Фейсбук».

«Виглядає ганебно–жахливо…. проїхалась на візку…. не можу передати…. пора в руки брати лопати і по рукам, тим хто так відноситься до своєї роботи…», – зазначила у коментарі до посту Любов Свіріденко.
«Стыдоба! Ну почему не сделать , как для людей, а как для галочки и списания денег? Нельзя было всю площадку заасфальтировать? Хозяйственный чиновник сказал бы- нет, так не красиво будет, зачем делать ли ж бы как, что люди скажут? Давайте пересчитаем и сделаем красиво и надежно! А так, понятно, Погореный С.Н. навесил на себя кучу ремонтных работ, теперь все бегом надо делать, чтоб успеть и освоить деньги. Но зачем жителям города такая беганина и брак в работе? Когда уже научатся работать и руководить? Позор!», – обурився таким ремонтом Андрій Жилкін.

Фото: Максим Волошин

асфальт паркасфальт парк 2

Коментарі
  • Неможна критикувати мерію, бо скажуть що це все “ригинали” та “рідне місто” хоче все спаплюжити

  • так директор парку Шевченка тато христіночкі тамадуні
    то які претензії до мера?

    бабло молотят роки і з парку зробили свинюшню! а всі чернівчани як рагулі ходят по свинарні під назвою парк ім Шевченка . учітся як жить тре як купить кандідата і прочіє шо надо 🙂 🙂 🙂 🙂

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини