На Буковині невідома істота нищить домашніх тварин (фото, відео)

25.06.2016
чупакабра

фото: Інформаційне Агентство АСС

У селі Рукшин на Хотинщині місцевий мешканець виявив у своєму сараї чупакабру і заколов її вилами. Про це пишуть “Хотинські вісті”.

Це була істота з довгим тулубом та хвостом, який у повернутому стані сягав шиї, великими вухами, короткими передніми ногами, великою кількістю зубів.
Як повідомляє видання, до обійстя господаря розпочалося справжнє паломництво земляків, аби побачити дивне створіння. Чимало людей фотографували його на мобільні телефони, а знімки потім розмістили у соцмережах. Дехто стверджує, що була не одна чупакабра, а дві: крупнішій вдалося втекти.
Мешканці села Рукшин розповідали, що і раніше, зокрема з осені, до їх господарств заходили непрохані гості, які знищили чимало кролів. Причому на тушках лише окремих знайшли сліди боротьби. Схоже, що невідома тварюка убивала живність, стискаючи тулуб, виявляла неабияку спритність, перелазячи і перестрибуючи навіть двометрові загорожі із сітки.
1466759653_1
У людей, які бачили труп чупакабри, немає однозначної думки щодо того, на яку з відомих тварин вона схожа. Одним нагадує лисицю, а іншим – навіть кенгуру, адже передні кінцівки надто короткі, як для типових для нашого регіону представників фауни.
чупакабра

фото: Інформаційне Агентство АСС

Ветеринари спочатку припустили, що це – лисиця, але після огляду дійшли висновку, що це зовсім інша тварина, яка поки назви наукової немає.

Коментарі
  • Аллопеция або результат спаривания лисицы с собакой. Треба спитати Обшанського,вин полюбляе охоту на лис

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини