Банк, який видавав «Картку чернівчанина» почали ліквідовувати

06.06.2016

Картка чернівчанина

Відповідно до рішення Нацбанку України «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Хрещатик» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від Про початок процедури ліквідації ПАТ «КБ «Хрещатик» та делегування повноважень ліквідатора банку», – про це повідомляється на офіційному сайті Фонду.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Вимоги кредиторів прийматимуться протягом 30 днів з дня опублікування в газеті «Голос України» оголошення про початок процедури ліквідації ПАТ «КБ «Хрещатик» та делегування повноважень ліквідатора банку за адресою: вул. Хрещатик, 8-а, м. Київ, 01001.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку, в черговості, що передбачена чинним законодавством.

Нагадаємо, що «Хрещатик» був маловідомим банком у Чернівцях і мав всього лише два відділення. Попри це, з листопада минулого року  він несподівано став учасником програми «Картка чернівчанина» і за час до свого банкрутства зумів видати пенсіонерам, малозабезпеченим та іншим верствам населення більше 3 тисяч карток, які людям так і не знадобилися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи