Журналіст Василь Забродський виступив у прямому ефірі “ШустерLIVE” (відео)

28.05.2016

ЗабродськийЧернівецький журналіст, колишній депутат міської ради Василь Забродський взяв участь у ток-шоу “ШустерLIVE”. Зокрема він досить жорстко висловився з приводу популізму та заробляння “балів” з боку українських політиків навколо визволення Надії Савченко.

“Бридко слухати політиків, які навіть в цій студії починають мірятися “приборами”, хто більше зробив у визволені Савченко. Бридко слухати спецслужби, які починають з’ясовувати, хто більше паперів доніс слідчим. Мені здається, що цей сценарій “дебілізаці” вже почався, тому що політики бояться Надю. І дай Боже, щоб це не закінчилося тим, що їй у парламенті “підставлять” когось з «Опозиційного блоку» і це завершиться скандалом.

Я хочу політикам підказати: ви проголосували «список Савченко», внесли туди слідчих, які фальсифікували справи по Савченко, Кольцову – подовжить той список тими прокурорами і “аваківськими мусорами”, які сьогодні українських патріотів запроторюють у тюрми і ось тоді буде видно вашу роботу в парламенті”, – сказав Василь Забродський під час прямого ефіру

Коментарі
    • Когда-то слышал про нагрудный знак св.ибукентия,котрый крепится винтом на спине.Если такой действительно существует, то великолепный журналист Вася его заслужил.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи