Підсумки тижня очима чернівчан у соцмережах (фото)

27.05.2016

Останній тиждень був насичений подіями і, як завжди, мережа інтернет відреагувала на них саркастичними і гумористичними фотожабами.

У відповідь на погрози перевізників влаштувати страйк та не вийти на маршрути, якщо міська влада не дозволить підняти тарифи на проїзд, чернівчани відреагували фотожабами на тему якості послуг, які надають перевізники, зокрема про маршрутки, що курсують на Калічанці.

фотожаба

ETfdbxpQKvM

Загалом про ситуацію, яка склалась навколо пасажирських перевезень у Чернівцях та підвищення тарифів красномовно висловився і автор карикатури, яка з’явилась на сайті “Думай”. Керівник “Асоціації  чернівецьких перевізників” Микола Альбота продає квиток на маршрутку “з молотка”.

фотожаба

Не полишають чернівецькі соцмережі і фотожаби про начальника інспекції з благоустрою Сергія Обшанського і “бабусь”.

фотожаба

Z-T9qXBTa5k

Фото просунутої інтернет-користувачки у чернівецькому закладі швидкого харчування, яке оприлюднив у фейсбуці депутат Чернівецької міськради Володимир Бешлей, досить швидко розійшлося по мережі та “обросло” різноманітними підписами. На нашу думку, цей варіант найбільш влучний.

dcTBFGBLRBE

Активно обговорювали та перепощували у мережі цього тижня і фотографію, яку зробила і виставила у фейсбуці журналістка “Чернівці Таймс” Альона Чорна. На фото кондуктор чернівецького тролейбусу, який  дуже схожий на нардепа Максима Бурбака.

b7u6Q8fbRHw


yy-r2CcAkxY

Фото чоловіка, що “відпочиває” на сходах “Ощадбанку”, яке оприлюднив у соцмережі журналіст Олександр Докієн, нагадало про вже дещо забуту тему “Картки чернівчанина”.

картка чернівчанина бомж1

І, звичайно, не обійшлося без фотожаб на головну подію тижня – повернення Надії Савченко.

GUy2AZujyKk

підготувала Юлія Погорелова

джерела: сайт dumaj.cv.ua, чернівецькі групи в ВК “Che Choice” та “Іліта Че”, сторінки чернівчан у мережі facebook та VK

Коментарі
  • Опубликовал материал …

    Повідомлення відредактоване.
    Повідомлення в темі, що стосуються вашого матеріалу будуть видалені, оскільки не стосуються даної теми, тож піаритись зі своєю писаниною у інше місце.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини