Перевізники вимагають підвищення вартості проїзду без економічного обґрунтування тарифів (відео)

27.05.2016

Перевізники лякають чернівчан страйком, а депутати міськради, у свою чергу, вимагають від Олексія Каспрука розривати угоди з недобросовісними перевізниками, які періодично грубо порушують умови договорів.

Практично усі чернівчани скаржаться на перевізників, особливо це стосується віддалених районів, таких як Роша. Але навіть на Калічанці, яка не так далеко від центру, вже декілька років не можуть дати раду з перевізником на маршрут №10 (ПП «Багіра»,Поліна Храпчинська), де попросту знущаються над чернівчанами. Перевізник на сесії вкотре розповідає байки про тарифи та фінансові збитки. Натомість чернівчани розповідають, що квитків у цих маршрутках ніколи не бачили, тож яке може бути економічне обґрунтування тарифу?

Депутат міськради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей став на захист чернівчан і вимагає щоб перевізники провели вивчення пасажиропотоку, надали економічне обґрунтування, і лише потім, обґрунтовано вимагали підвищення тарифу.

Детальніше в сюжеті телеканалу «Чернівецький промінь».

Коментарі
  • Прям ” Багіра” сама нещасна вийдіть і подивіться скільки людей набивається у маршрутку “№10” та “10-а” постійно . А в яких умовах вони перевозять людей . На Місці Павліни я б мовчала, і тихень сиділа а не горлала як різана. Зробіть достойні умови перевезення а потім кричіть на всьо горло крапка.

  • Навозный Фронт и найкращий премьер )))) сказав:

    Пенсионеры скажите спасибо Сене Яценюку за то что сделал вас нищими. ))))))
    Остается ползти всем на кладбище.

    Может до вас наконец дойдет как мародеры Навозного Фронта вас ограбили ? ((((

  • Разгонят их бурбанюки и сами зайдут в этот бизнес,вот тогда будут и сопли и слюни.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини