На Буковині «батьківщинівці» вшанували пам’ять героїв, які загинули за Україну

27.05.2016

 

День Героїв у Сторожинці відзначили з ініціативи  райпарторганізації ВО  «Батьківщина» та місцевого Товариства політв’язнів і репресованих. У мітингу з цієї нагоди взяли участь депутати, громадськість краю. Про краян, які віддали життя за Україну, розповіли сторожинецькі школярі. Перед присутніми виступила мати загиблого Героя АТО Юрія Чікала Марія Кордубан.

«Людям, які віддали задля нас найдорожчих, маємо віддати нашу найглибшу шану і вдячність, – сказала голова районної парторганізації ВО «Батьківщина» Катерина Гуцуляк. – І найкращим підтвердженням того, що ми гідні заплаченої за нас ціни, мають стати зміни у нашому житті. Ті зміни, яких прагнули Герої і за які загинули. Це мир, чесне служіння громаді і порядок в країні».

День Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України: лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН, а тепер і – Героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО.

bat_storojynec

bat_storojynec_1

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини