Надія Савченко вже сьогодні буде у Борисполі – ЗМІ

25.05.2016

СавченкоНародний депутат України Надія Савченко вже піднялася на борт президентського літака в російському Ростові-на-Дону. Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела у дипломатичних колах.

Зокрема є інформація, що президентський літак сьогодні о 9:30 сів в аеропорту Ростова-на-Дону. Президент України Петро Порошенко зустріне Надію Савченко вже по прибуттю в Україну, ймовірно в аеропорту.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не має інформації про відправлений сьогодні до Ростова-на-Дону літак Президента України для обміну української льотчиці Надії Савченко, засудженої у Росії, на двох російський спецпризначенців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.

Адвокат Надії Савченко Ілля Новіков обіцяє повідомити важливу новину протягом двох годин. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“. Новіков перебуває в Ростові-на-Дону.

“Протягом двох годин у мене з’являться важливі новини про Надію Савченко”, – повідомив він.

Також Новіков додав, що направляється в аеропорт Ростова-на-Дону.

“Я зараз не можу нічого коментувати офіційно. Як тільки я зможу донести до журналістів інформацію, я це зроблю. Але, в даний момент я під’їжджаю до аеропорту”, – сказав він.

Водночас, сестра Савченко Віра в коментарі каналу 112 заявила, що не має офіційної інформації щодо можливого обміну Савченко на двох російських військовослужбовців ГРУ Генштабу ЗС РФ Олександра Александрова і Євгена Єрофеєва.

Нагадаємо, російський суд 22 березня 2016 року засудив Н.Савченко до 22 років колонії загального режиму. Адвокат українки М.Фейгін повідомив, що 27 квітня Н.Савченко отримала екстрадиційні документи.

У Росії Н.Савченко звинуватили у причетності до загибелі російських журналістів на Донбасі і незаконному перетині кордону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини