Під колесами автомобілю п’яних молодиків загинув працівник “Альтфатеру”

15.05.2016

av_2

П’яні молодики вночі влаштували перегони на автівках містом. Перегони закінчились трагічно, в результаті ДТП під колесами автомобілю загинув працівник “Альтфатеру”, який завантажував сміття, про це на своїй сторінці у мережі “Фейсбук” повідомив мер Чернівців Олексій Каспрук.
“Неспокійна ніч. Жахлива подія на Героів Майдану. Загинув працівник “Альфатеру”, який завантажував сміття. П’яні молодики влаштували перегони, які закінчилися трагічно. Щирі співчуття родині загиблого”, – написав він у повідомленні.

Як повідомляє портал 0372.ua, за словами очевидців події, автомобіль марки “Мерседес”, рухаючись по вулиці Героїв Майдану збив людину,  співробітника комунального підприємства “Альтфатор”, коли той вигружав сміття. Внаслідок удару робочий загинув на місці події. Через сильний удар, автівку відкинуло в електроопору, через що частина вулиці залишилася без освітлення. За попередніми даними, у салоні окрім водія, знаходився ще один пасажир (один з них потрапив у відділення реанімації), доля другого невідома. Поліція, наразі, деталі аварії не розголошує, прокоментували лише, що водій легковика “скоріш за все перебував у стані алкогольного сп’яніння”.

Коментарі
  • Вот такая наша жизнь.
    Человек честно трудился рано утром, зарабатывая
    копейки.
    А пьяные молодыки устроили перегоны
    на мерседесе. Как говорят результат налицо.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини