Іван Мунтян: Обласна рада й надалі сприятиме у вирішенні проблемних питань лікарні швидкої медичної допомоги

05.05.2016

мунтян5 травня, керівник представницької влади краю взяв участь в урочистому відкритті відремонтованого ІІ хірургічного відділення ОКУ «Лікарня швидкої медичної допомоги». Вартість проведених ремонтно-оздоблювальних робіт склала 3 млн. грн.

Так, силами фахівців Управління капітального будівництва облдержадміністрації та підрядної організації ТОВ «КМ-Буд» у відділенні було замінено систему водопостачанняя та водовідведення, електромережі, встановлено пожежну сигналізацію, улаштовано кахлі на підлозі та стінах, двері та вікна замінено на енергозберігаючі.

«Надзвичайно приємно у ці святкові дні долучитися до такої приємної події. Адже створення належних умов праці для медперсоналу є важливою запорукою покращення рівня обслуговування пацієнтів. Лікарня є обласною комунальною установою і хочу запевнити, що обласна рада й надалі сприятиме у вирішенні нагальних проблемних питань цього медичного закладу, зокрема, допоможе у придбанні необхідних меблів та медичного устаткування», – наголосив Іван Мунтян.

мунтян 2

мунтян

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради.

Коментарі
  • Чекаємо після цього візиту на Кобевчиху, вона нехай перевірить чи все так добре

  • Молодці добре вміють робити відкати, тому й приїхали разом на торжество, щоб усе узаконити, як за три мільйони гривень зробили ремонт (можливо там поставили золоті унітази?) у двох палатах.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи