Хто такі “Бурбаки”?

06.04.2016

БурбакиНові часи – нові обличчя і слова, вони з’являються і зникають в нікуди. Хтось із вас знає щось про долю Вадима ТІТУШКИ, спортсмена і хулігана за наймом на політичних акціях? Навряд чи. Проте слівце «ТІТУШКИ» міцно увійшло в наш новомов. Тепер навіть з’явилися такі собі «ТІТУШКИ в краватках» – мордаті молоді люди, які нахабно прориваються в різного роду начальницькі крісла.

А хто такий, пардон, «Йовбак», ви знаєте? А це ті ж «друзі міліції» – ТІТУШКИ в спортивних штанях, але з вогнепальною зброєю та мисливськими «ксивами». Саме вони влаштували в минулому році перестрілку в Мукачево. Ну а «Бурбак» – вже сьогоднішнє новоутворення, продукт еволюції депутатів Верховної Ради восьмого скликання. Точніше, деградації.

Є у «Бурбаків» одна загальна якість, яка ріднить їх, незважаючи на приналежність до різних партій і фракцій, різний політстаж і вік: всі вони дружно слідують відомому прислів’ю «Ти йому плюй межи очі, а він каже — дощ іде!», причому саме недрукованому його варіанту.

Ось в сотий раз виходить до мікрофона такий собі молодий і вгодований «Бурбак» (всякі збіги з реальними персонажами випадкові) і починає парити мізки всій країні, чому знімати прем’єр-міністра – це «зрада» і «все пропало», а якщо і знімати , то які їх («Бурбаків) вимоги мають бути виконані. Інакше зась Кабміну, зась коаліції. Задумайтеся, кілька місяців права у парламенті качає партія з нульовим рейтингом, а її лідер – він же прем’єр-міністр, – не дивлячись на одностайне бажання переважної більшості українців, продовжує вдавати з себе святого Йоргена і шантажує всю країну. І таки не піде, поки не отримає від пограбованої ним же країни відступні.

Але ж все було зрозуміло з самого початку: прем’єр-міністр повинен піти у відставку не тому, що злі конкуренти плетуть проти нього змову. І не тому, що гроші течуть не тільки повз скарбницю, а й з неї. І навіть не тому, що реформи в країні не йдуть – їх нікому і нікуди вести. Просто народ живе відчутно і невиправдано погано. От і все. Але, як тільки ці прості речі починають коментувати «Бурбаки»,  на очах здивованої публіки вся логіка, як і відомий продукт нашої життєдіяльності, перетворюється у “дощ” з прислів’я.

Слухайте, а може, цей парламент восьмого скликання  і справді якийсь особливий? На думку вчених, в будь-якому соціумі є 10-12% неадекватних індивідуумів, інші так-сяк нормальні. У нинішньому парламенті все з точністю до навпаки. Ось минулого тижня виходить на трибуну не аби хто, а нардеп, професор і суддя Верховного і Конституційного суду в одній особі nf видає у включений мікрофон: «Як же ж воно включається, б … дь? Я ж не виступав, шо та … Та йопти … Алло, чутно, так? Шановні колеги! .. »Ну і далі, як по писаному. Чесно, немає слів! Хочете – коментуйте самі …

А ось ще два персонажа: одна особа норовить роздряпати обличчя колезі, який їй в батьки годиться, інший (бойової Парасюк, хто ж ще?) кидається до фактично затриманого судді-хабарника з диким криком «На коліна, наволоч!».

Згоден, є серйозні аргументи проти позачергових виборів до Верховної Ради. Але спостерігати за виплесками емоцій клінічних психів, слухати день у день брехню і популістський марення від різного роду «Бурбаків» – вибачте, не можу. Та й, до речі, є у мене припущення, що вибори обходяться скарбниці набагато дешевше, ніж ці «рішали» з бігаючими очима …
Юхим Мармер, «УЦ»

Коментарі
  • Всего навсего эти 10-12%, по определению статьи, и есть те самые подонки (по старому определению о том, кто совершает революции), которые заморочили голову романтикам, устроили в стране вооруженный государственный переворот (названный в прессе революцией гнидности) и сейчас лихорадочно пользуются его плодами для набивания собственных карманов. И для этого все методы хороши. Для этого необходимо возможно сильнее взбаламутить болото. Разрушить государственные институты, задействовать тупую нацистскую мразь, взращённую на деньги иностранных департаментов, устроить локальную войнушку на территории, контролировать которую они не в состоянии (где заодно с думающими и несломленными местными утилизировать чересчур политически активных из остальных областей), отобрать у населения малейшую уверенность в завтрашнем дне.. И пока население задыхается в этой мути, они тягают свои ништяки.

    А для населения пока играет
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Свободное_радио_и_телевидение_тысячи_холмов

  • ТУТШКА-ЙОВБАК-ГАЙДА ===== ВСЯ ОЦЯ РЯЖЕНО-ПРОПЛАЧЕНА – ЗАКАЗУШНА НЕЧЕСТЬ БУДЕ СИДІТИ І ЖЕРТЕ БАЛАНДУ!

    НУ МОЖЕ ЧАС ВІД ЧАСУ ПІДКРОРМКУ БОНБОНІВ ПІДКИНУТ “”””РЕВОЛЮЙЦІОНЕРИ””””” ПОЦРІЙОТИ 🙂 🙂 🙂

  • Ці бубаки знущаються над усією країною! У кожному українському місті є свій бурбака. Бурбака – це діагноз, це корупція, це горе України! Ці горе-бурбаки ще трохи пограбують і втечуть.

  • Так всем и надо! А особенно тем кто был слепым на майдане!!! Сами видили кого к власти приводили, а теперь не жалуйтесь. Я уверен, что больше половины ноющих, что Яценюк упырь, сами за него в прошлом голосовали, а теперь терпите свое дитище!!! А я буду наблюдать!)

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи