Екс-комуніст Микола Федорук в парламенті декомунізовує села

02.03.2016

Федорук смієтьсяНещодавно ми вже писали про те, що нардеп Микола Федорук потрапив у «ТОП-10» найбезвідповідальніших депутатів, як народний обранець, що найменше виконує свої обіцянки. В антирейтингу з 421 депутата він зайняв 9 місце. Чернівчани мабуть пам’ятають, що і в першій своїй каденції нардепом, Микола Трохимович не особливо напружувався. Більше того, бачили його виборці у столиці Буковини тільки на світських заходах. Народний обранець розповідав ЗМІ, що він працює над серйозним законопроектом, і прийде час ми про нього почуємо. Та ні про Федорука, ні про його закони, чернівчани більше не чули.

Тим не менш на виборах знову довірили йому представляти місто, хоча за 2 роки своєї бездіяльності він втратив майже 20 відсотків виборців, але цього разу запасу міцності ще вистачило. Зі скрипом, але Микола Трохимович все ж таки проліз до парламенту.

У другій своїй каденції, після того як Максим Бурбак став головою фракції, Федорук став ближчим до “партійної годівнички”, почав виступати в сесійний залі, зробив аж три депутатські запити, два з яких однакові, просто в різні правоохоронні структури (до прикладу в Бурбака-22, Рибака-85, Тіміша-78), став ініціювати постанови та законопроекти. Одним словом став більш активно відстоювати інтереси «Народного фронту», адже про чернівчан мова не йшла ні в запитах, ні в його прийнятих постановах.

Загалом прийнято 16 постанов ініційованих Федоруком. На перший погляд здається, що пророблена шалена робота та достатньо лише поглянути на прийняті постанови і стає зрозуміло як «важко» працював нардеп. Ось, до прикладу, деякі з них: «Про перейменування села Кимличка Липоводолинського району Сумської області», «Про перейменування села Дібрівка Ізяславського району Хмельницької області», «Про віднесення міста Кременець Кременецького району Тернопільської області до категорії міст обласного значення» і т.д. Загалом 15 прийнятих постанов у Федорука про перейменування сіл в рамках декомунізації чи віднесення міст до категорії обласного значення. Ще одна прийнята постанова «Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році (25 жовтня)», до якої Микола Федорук має опосередковане відношення, а також законопроект де він виступав одним із ініціаторів, яких частенько вписують для кількості.

«А, як же Чернівці?»,  – спитає пересічний читач. «А, що Чернівці? Чернівці гарне місто!», – відповів би їм Микола Трохимович.

Отже виходить дещо комічна ситуація: чернівчани вже вдруге поспіль довіряють представляти свої інтереси у Верховній раді одіозному екс-меру, а він вдруге, на наступний день після виборів, забуває про свої обіцянки та Чернівці. З усмішкою хитрого лиса він вкотре насміхається над простотою та наївністю виборців, смакуючи великим шматком сиру, що випав із рота чернівчан.

Фото: “Букінфо

Коментарі
  • І Яценюку, і Бурбаку, і Дедоруку чернівчани до одного місця. Вони дбали і дбають про свій власний добробут. Ось і все. А чернівчанам так і треба. Лохи.

  • І Яценюку, і Бурбаку, і Федоруку чернівчани до одного місця. Вони дбали і дбають про свій власний добробут. Ось і все. А чернівчанам так і треба. Лохи.

  • а федорука надо повесить за яйца за те махинацыи которые он делал на калиновском рынке и продал землю яйцеголовому

    • а федорука надо повесить за яйца за те махинацыи которые он делал на калиновском рынке и продал землю яйцеголовому

  • ДЕ КОМЕНТИ ПРО КОРУПЦІОНЕРА КАНТАБАНДИСТА І КОМУНЯЦКУ КГБФСБешну ТВАтрь Федорука???

    ЦИНЗУРА НА ТАЙМС! ГАНЬБА!

  • Нагадаю, що коментарі з нецензурною лексикою будуть видалятись, тому, якщо ви не знайшли свій коментар, значить він містив нецензурщину і був видалений

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи