У Росії затримали 152 українські фури

15.02.2016

На території Росії затримано 152 фури, які належать українським перевізниками, передає Ространснагляд.

“Станом на 9:00 (за російським часом – ред.) 15.02.2016 р на території РФ затримано 152 автотранспортних засоби, що належать українським перевізникам. Випадків вчинення протиправних дій з боку водіїв автомобілів не зареєстровані”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до отримання додаткових вказівок від Міністерства транспорту Російської Федерації інспектори Ространснагляду в ході здійснення транспортного контролю вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні, складають протокол вилучення з описом документів і поміщають автотранспортний засіб на спеціалізовану стоянку.

Проте така міра не стосується режиму транзиту з України в Казахстан.

Нагадаємо, 1 лютого Росія призупинила рух вантажних перевезень із Польщею, у зв’язку із чим російські далекобійники слідують у країни Євросоюзу через Україну. З 11 лютого українські активісти почали блокування російських фур, і на станом на 14 лютого блокада триває вже у дев’яти областях України.

 

Коментарі
  • советники губернатора бандиты или дебилы? сказав:

    Советник губернатора Фишками Василь косменко с бандой в намордниках блокируют фуры на таможне.Губернатор участвует в этом или советник просто дебил?

  • Ой, оказывается в эту игру могут играть двое. А “свидомые” не знали..
    Я все больше утверждаюсь в мысли, что все эти правосеки и прочие псевдопатриоты получают целеуказания от Путина лично. Иначе эта тупая энергия, направленная на нанесение убытков родине, никак не объяснима.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини