Жителі Берегомету збираються на протест через вишки мобільного зв’язку

10.02.2016

11 лютого о 7.30 год. небайдужі жителі селища Берегомет (Вижницький район Чернівецької обл.) організовують акцію протесту через вишки мобільного зв’язку. Про це на сторінці у Facebook повідомили організатори акції.

Активісти зазначають, що організовують акцію, аби привернути увагу до бездіяльності керівництва оператора стільникового зв’язку КИЇВСТАР.

“Оскільки, Чернівецької філія ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем.” після неодноразових звернень з приводу шкідливого впливу на організми людей базових станцій стільникового зв’язку, що проживають в зоні розширення електромагнітного випромінювання, не було прийнято заходів щодо перенесення таких вишок. ІГНОРУВАННЯ рішення громади та уповноважених органів привели до зростання соціальної напруги та прийняття колективного рішення про перекриття руху транспортних засобів на перехресті вулиць Центральної, Сіретської, Вижницької та Кобилянської (парехрестя Сільпо) та вулиць Центральної та Шевченка (Доріївський поворот) в смт. Берегомет Вижницького району Чернівецької області”, – йдеться у повідомленні, інформує “Від і до”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини