Біля “Егоїсту” чернівчанину нанесли смертельні удари

10.02.2016

загинувІз соцмереж стало відомо, що чоловік, який від нанесених тілесних ушкоджень на вул. Прутській, помер у лікарні – чернівчанин Володимир Коробов. Рідні і товариші активно висловлюють слова скорботи і шани на особистій сторінці у Facebook. В минулому Володимир працював пожежником, активно займався спортом та навіть встиг взяти участь у телевізійному проекті телеканалу “Інтер” – “БУМ” (Битва українських міст). Людина, життя якої так безглуздо обірвалося, мріяла зробити рідні Чернівці – кращим містом України, а життєвим кредом керуваввся – “Живи вільно, помри гідно”…. Останній час проживав за кордоном. Про це інформують fakty.cv.ua.

Нагадаємо, чоловік, який завдав ударів загиблому – професійний спортсмен, який брав участь у змаганнях, кажуть в поліції. Він – раніше судимий також за завдання тілесних ушкоджень. Зараз його розшукують, загрожує спортсмену від 8 до 10 років позбавлення волі.

Фото: Facebook

16

15

14

13

12

Коментарі
  • Хорошо смеётся, видно, что отличный мужик.
    Жаль, что гибнут такие.
    Разделяем ваше горе, родные и близкие.

  • Это часто бывает от зависти. Завидуют аж до
    убийства.
    В любом случае убийца проиграл.

  • Наш любимый Вовочка, как же нам больно… Уже который день не можем прити в себя…

  • Наверное не ошибусь, если скажу, что среде своих ровесников он был одним из лучших! Не знаю подробностей, но думаю, что подвело его, присущее ему обостренное чувство справедливости. А вот бицепсами своими, ИВАН, он никогда не щеголял.

  • А вот про человека, “который нанес удары погибшему – профессиональному спортсмену, участвовавшему в соревнованиях”, хотелось-бы узнать подробнее. Кто он? Каким видом спорта занимался? У кого тренировался? Где работал? Как оказался в этом ночном клубе (по работе или отдыхал)? Давай, шеф-редактор, – сказал “А”, говори “Б”.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи