18 лютого відбудеться благодійний концерт для порятунку чернівчанки

10.02.2016

Лікарі встановили страшний діагноз – пухлина мозку, дівчину вже оперували, але видалити пухлину до кінця не вдалося

Аби допомогти молодій чернівчанці, у минулому – одній з кращих студенток Чернівецького національного університету Вікторії Шубкіній у боротьбі з важкою хворобою, Заслужений академічний ансамблю пісні і танцю імені Андрія Кушніренка дасть спеціальний благодійний концерт. Усі кошти від проданих квитків будуть перераховані на лікування дівчини.
Нагадаємо, лікарі встановили Вікторії страшний діагноз – пухлина мозку. Дівчину прооперували у Києві, проте видалити пухлину до кінця не вдалося. Надії на видужання вітчизняні лікарі не дають, тож порятунку дівчина вимушена шукати за кордоном. Завдяки благодійникам Вікторії вдалося зібрати частину грошей, але операція та лікування коштують більше 20000 доларів.
Про це повідомляє офіційний сайт ЧНУ.
Концерт відбудеться 18 лютого у Чернівецькій обласній філармонії, вартість квитка (його можна придбати у профспілці студентів ЧНУ (вул. Небесної Сотні, 4В, позаду гуртожитку №6) становить 60 гривень.
“Допоможімо хорошій людині позбавитись від страшної хвороби.
Якщо ж бажаєте надіслати кошти безпосередньо Вікторії – номер банківського рахунку – на прикріпленому плакаті-оголошенні”, – ідеться у повідомленні.
Чернівчанці Вікторії Шубкіній потрібна допомога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини