Херсонець побив до смерті мешканця Новоселиччини

22.01.2016

До Новоселицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Зелений Гай біля ферми колишнього сільськогосподарського підприємства, виявлено померлого 48-річного мешканця цього ж села із тілесними ушкодженнями у вигляді синців і саден в області голови. За даним фактом одразу було розпочато кримінальне провадження.

Для з’ясування всіх обставин події на місце виклику прибула слідчо-оперативна група Новоселицького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. Тіло померлого буковинця було направлено до Чернівецького обласного бюро судово-медичної експертизи. За висновками експертів причиною смерті чоловіка є тяжкі тілесні ушкодження у вигляді зламу кісток склепіння та основи черепа із забоєм речовини головного мозку.

Поліцейські на місці скоєного злочину вилучили речові докази та провели низку оперативно-розшукових дій, які допомогли швидко встановити особу зловмисника. Виявилося, що тілесні ушкодження померлому завдав 43-річний мешканець Херсонської області. Потерпілий і підозрюваний працювали на фермі та того дня вживали алкоголь. Під час розпиття спиртного, між ними виникла сварка, яка згодом переросла у бійку, у ході якої і було завдано смертельних тілесних ушкоджень. Після скоєного зловмисник із місця вчиненого злочину втік.

Відомо, що підозрюваний раніше судимий, на території Буковини перебував без постійного місця проживання.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілому розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення місця знаходження зловмисника та його затримання. Досудове розслідування триває.

Інформує kherson.life

 

Коментарі
  • Через ту горілку всі нещастя, справжнє оборотне зілля, перетворює людину на тварину. Невже більше нема як розслабитись, чи стрес зняти

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи