Подробиці кривавої бійні на Драгобраті

10.01.2016

Ужгородьке видання “Репортер” повідомляє:

На Драгобрат продовжують прибувати правоохоронці

“Офіційну версію подій оприлюднили в закарпатському управлінні національної поліції. Водночас, вдалося дізнатися додаткові неофіційні подробиці безпосередньо з місця подій.

За їхніми даними, у неділю, 10 січня о 08.35 до чергової частини Рахівського відділення Тячівського відділу ГУНП в Закарпатській області надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в смт. Ясіня урочище «Драгобрат» на території туристичної базі відпочину «Хата Магната» невідомі особи чоловічої статі, одягнуті в камуфльований одяг, із застосуванням зброї вчинили бійку з обслуговуючим персоналом. На місце події здійснено виїзд роти поліції особливого призначення ГУНП Закарпатської області.


Установлено, що в результаті хуліганських дій двоє працівників туристичної бази «Хата Магната», а саме охоронці туристичної бази, отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран, множинні гематоми голови, перелом ноги та були доставлені до лікарні для надання медичної допомоги. Один з них, за поідомленням інших джерел при смерті. Особи в кількості 5 чоловік, які вчинили хуліганські дії, були затримані місцевими мешканцями та охороною і на даний час їх особистість встановлюється, пояснили в поліції (………..)
У офіційному прес-релізі поліції йдеться також про місцевих жителів, які допомогли затримати 5 хуліганів.(….)

У місцевому Правому Секторі розповідають дещо іншу версію.За їхніми свідченнями, насправді під ранок неділі, 10 січня на базі Хата Магната виникла сутичка між представниками Правого Сектору (не закарпатський Правий сектор, а активісти з інших регіонів, серед них були також ті, хто брав участь в блокаді Криму, зокрема називається ім’я керівника оперативного штабу ПС блокади Криму «Хорват»), які відпочивали на базі, та правоохоронцями, в яку втрутилася охорона бази відпочинку. Вони володіють інформацією, що один з охоронців отримав поранення з травматичної зброї й був госпіталізований”dr6_0

В той же час Мукачево нет повідомляє: що

Правий Сектор Закарпаття відхрестився від кривавих розбірок на Драгобраті. Про це йдеться у офіційному повідомленні Добровольчого Батальйону Спецпризначення Правий Сектор “Захід”.

– Офіційно заявляємо, що ані бійці, ані командири Добровольчого батальйону Правого Сектору “Захід”, що дислокується в Ужгороді, до п’яних розборок у Драгобраті НЕ МАЮТЬ жодного відношення!!! Поширення інформації про начебто участь саме людей з нашого підрозділу є неправдивим і провокативним. Прохання до ЗМІ усіх рівнів не розповсюджувати брехні! – йдеться у повідомленні.

Усі продробиці про інцидент на Драгобраті ви можете знайти у розширеній публікації Mukachevo.net, де зокрема зазначається, що активісти ПС все ж стали учасником інциденту, але це були представники не закарпатського Правого Сектору.

Те ж Мукачево нет повідомляє, що

Серед затриманих на Драгобраті – кіборг з Донецького аеропорту та координатор блокади Криму

Тут надали медичну допомогу одному з учасників інциденту на базі Хата Магната – члену ВО “Тризуб” ім. С.Бандери та бійцю ДУК ПС на прізвисько «Біс», який брав участь у боях за Донецький аеропорт. У ці хвилини його транспортують до слідчого ізолятора у супроводі близько 10 силовиків. Там вже перебувають інші учасники інциденту, зокрема очільник штабу ПС з блокади Криму на прізвисько «Хорват». Як стало відомо Mukachevo.net, серед фігурантів інциденту також боєць ПС на прізвисько “Педро”.

Загалом, 4-ом учасникам бійки на Драгобраті надали допомогу в Рахівській ЦРЛ. Усіх затриманих повезли в Ужгород в ізолятор задля подальших слідчих дій.

 

0_7342-2 0_7342-1

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини