Буковинська собака Іда «винюхала» контрабандних 629 пачок сигарет

10.01.2016
Вчора близько 9 години вечора співробітниками пункту пропуску «Порубне» митного поста «Вадул – Сірет» Чернівецької митниці ДФС припинено спробу незаконного переміщення тютюнових виробів на суму понад 11 тис. грн.
 
Як повідомили БукІнфо у прес-службі Чернівецької митниці ДФС, громадянин України, який прямував з України до Румунії в приватних справах, надав контрольний талон для проходження митного контролю по «зеленому коридору» та заявив про відсутність у нього будь-яких коштів та товару.
 
Згідно рішення митного органу даний транспортний засіб та громадянин були виведені з зеленого коридору в червоний коридор. При проведенні поглибленого догляду автомобіля було застосовано службову собаку «Іда», при спрацюванні якої було виявлено приховані від митного контролю 629 пачок сигарет різних марок.
Для переміщення контрабанди у автівці було виготовлено та переобладнано кілька тайників – спеціально приварені до стінок кузова та карнизів днища труби. Виїмка з труб проводилась за допомогою спеціально пристосованого металевого тросика, який був протянутий по всій довжині труб, в кінці яких до тросика була прикріплена дерев’яна пластина та три пачки сигарет, обмотані клейкою стрічкою.
Тютюнові вироби та автомобіль «Ауді А3», 1997 року випуску, вартістю 50 тис. грн.., вилучено.
Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини