Найбільше дров на Буковині закупили заклади освіти

30.11.2015

1420802970611_bulletinШість державних лісогосподарських підприємств Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства за три квартали поточного року реалізували 91 тисячу кубометрів паливних дров. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісопродукцію збували населенню краю. Також нею першочергово забезпечували об’єкти  соціальної сфери, з яких найбільше дров споживачі закупили для закладів освіти.

– Ми подбали, аби школи, дитячі садочки, лікарні мали чим обігріватись. Для них у першу чергу поставляли дрова, – зазначив головний лісничий Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий.

Найбільше попитом користуються дрова, заготовлені ДП «Чернівецьке лісове господарство». Четверту частину усього твердого палива, яке продали держлісгоспи, виготовило саме це лісогосподарське підприємство. За обсягами реалізації серед лідерів також є ДП «Берегометське лісомисливське господарство» та ДП «Сторожинецьке лісове господарство».

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини