Чи є чоловіки у «Народному фронті»? Бурбак відповів на це питання

06.11.2015

 

КужельБійками в Парламенті вже давно нікого не здивуєш, частенько наші народні обранці «чубляться» в стінах  Верховної ради. Але ніколи й ніхто не дозволяв собі піднімати руку на жінку, оскільки справжній чоловік розуміє, що це низько та ганебно. Та схоже є у Верховній раді фракції де поняття «честь», «мужність», «елементарна вихованість» є просто далекими та незрозумілими словами.

Вчора, депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук напав на 62-річну Олександру Кужель, депутата від «Батьківщини». Під час конфлікту здоровий 42-річний «фронтовик», що називає себе офіцером, вдарив жінку скляною пляшкою по голові. В результаті Кужель опинилась на лікарняному ліжку, а Тетерук покаявся на своїй сторінці у «Фейсбуці». Але далі події розгортались, ще ганебніше.

Тетерук свої вибачення з сторінки у соцмережі видалив та заявив, що це була самооборона!) Самооборона від 62-річної жінки!!! Не став вибачатись Тетерук і з трибуни «Верховної ради» наступного дня.

Логічним виходом з ситуації були б вибачення хоча б з боку голови фракції «Народний фронт» Максима Бурбака. Але він не тільки не засудив дії свого депутата, а й активно його захищав під час конфлікту. Схоже, що чоловіків у «Народному фронті» справді немає, а юнацьке прізвисько «пісяй», їх лідера Яценюка, якимось дивним чином передається на всю фракцію. 

Звичайно, що справжній чоловік, офіцер, після такої ганьби, не думаючи ні секунди, склав би з себе повноваження народного депутата. Цього вже сьогодні зранку в Парламенті вимагали усі жінки-депутати. Але коли за зовнішніми ознаками чоловіка всередині ховається «заяча», чи то пак «кроляча» душа, навряд чи слід очікувати гідних вчинків.

Передбачаємо, що і їх однопартієць, міністр МВС Арсен Аваков, буде усіляко сприяти Яценюку та Бурбаку, щоб «відмазати» Тетерука від криміналу. Останні події в Чернівцях показали, що міністр МВС у них «кишеньковий» і чітко виконує вказівки  та замовлення Бурбака.

Думаємо було б також логічним внести пропозицію, заборонити «фронтовикам» у міськраді, та їх лідеру Каспруку, проходити на засідання з мінералкою, щоб уберегти від несподіваних травм наших жінок-депутатів.

Валентин Справедливий

На фото:  Тетерук спочатку вибачився, а потім зрозумів, що то була “самооборона” . І вибачення стер. Дарма.

вибачення Тетерук

Коментарі
  • От цікаво. Уявіть сутацію таку.
    Пляшкою по голові вдарили Тетяну Чорновол? Тоді якими би були коментарі та висловлювання з цього приводу Максима Бурбака? Не важко здогадатись.
    “Подвійні стандарти” притаманні любі політичній силі, але для “Народного фронту” це кредо, це ідеологія партії.

  • Так однопартійці Яценюка, Бурбака відносяться до всіх,
    хто не згоден з ними.
    Тетерук оборонявся прти 62 річної жінки, скляною пляшкою по голові.
    І йому нічого не буде, подивитися.

  • Раз спочатку вибачився, то якась краплина честі в ньому ще залишалася, але
    під впливом Бурбака і та кудись скоренько
    поділася.

  • > Але ніколи й ніхто не дозволяв собі піднімати руку на жінку, оскільки справжній чоловік

    Да ладно.. Это что, иностранец какой то писал? А когда Артем Семенюк ударил депутата от «Свободы» Ирину Сех? А когда другой какой то депутат ударил депутата от партии «Удар» Марию Ионову кулаком по голове? Если уж быть справедливым – то до конца. Вполне вписывается в общий уровень этих народных избранцев. Так что не вижу ничего чрезвычайного. Всё идёт своим чередом. И отражает только общее оскотинивание “цвета нации незалежной” нашей.

  • Як порядним людям після цього дивитись один одному в очі, як жити, як дихати одним повітрям
    з такими.

  • Чи колись твоя бабця відпочивала у такому кріслі ? А ця с.ка понти колотить не задарма. на кону стоять мільярди гривень за відміну ренти за видобуток газу. Зрі в корєнь.

  • Це тепер у нас такі офіцери, замість захищати жінок
    б,ють по голові скляною пляшкою.

  • Что имеем не храним, потерявши плачем.
    Поздно, батенька, пить боржоми.
    Болезнь распространилась по всему организму.

  • Ви ж обновіть суть статті, вибачення знову зявилися на персональній сторінці Тетерука.

  • ” Офицер звучит так гордо,
    Вера и надежда жить.”
    Надо поставить памятник этому случаю.

  • Вони один одного стоять,хай ці депутати,теперішньої влади, повбивають один одного уже,як народ довели до зубожіння, НАВІТЬ не потрібно це обговорювати,забагато їм честі.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини