У Чернівцях знайшли “лівий” МАФ

04.09.2015

Тимчасову споруду, яку встановлено самовільно без дозвільно-погоджувальних документів та з порушенням Тимчасових Правил благоустрою, виявив відділ з питань благоустрою та санітарно-екологічного стану Шевченківської ради на прилеглій до готелю « Турист» території, – повідомляє прес-служба Ратуші.

Власника зазначеного майна закликають в термін до 5 вересня здійснити демонтаж встановленої конструкції. У разі невиконання зазначеного попередження, демонтаж тимчасової споруди буде здійснено примусово комунальними службами із відшкодуванням власником шкоди завданої внаслідок порушення законодавства.

До адміністративної відповідальності притягнуто також обласне ДП «Чернівцітурист» ПАТ «Укрпрофтур», у користуванні якого перебуває земельна ділянка, де виявлено порушення правил благоустрою – самовільне виконання робіт із встановлення малої архітектурної форми.

Коментарі
  • Відділ з питань благоустрою виявив той кіоск у фейсбуці на сторінці Шалеєва. Іх поки носом не ткнешь вони упорно страждають на близорукість

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини