“Фокус” навіює новий Майдан? 4 буковинця у рейтингу народної довіри київського журналу

10.08.2015

фокус

Четверо буковинців потрапили до рейтингу ТОП-100 політиків, яким можна довіряти, який кладав журнал “Фокус” Рейтинг цікавий самий по собі, і без буковинців. Тому що свідчить, що або настрої у суспільстві дуже радикалізувалися(у перший десятці Ярош, Саакашвілі, Парасюк. Москаль, яких обєднують не погляди, а різкість подачі поглядів , екстремальний стиль поведінки), або Фокус читають саме такі читачі(що навряд чи), або журнал підігрує певним настроям.

Треба сказати, що і рейтинг довіри до самих ЗМІ неймовірно знизився.

Але про буковинців.

Так, найвищий серед буковинських політиків сьомий щабель посів голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. Як відомо, чиновник народився у Заставнівському районі Чернівецької області. За його кандидатуру в опитуванні проголосувало 6287 читачів сайту.

На 22-му місці опинився народний депутат від “Народного фронту” козак Михайло Гаврилюк, який родом з Хотинщини. За нього проголосували 2513 читачів.

52-ге місце рейтингу посів прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, котрий народився у Чернівцях. За нього на сайті проголосували 789 користувачів.

А 53-тє місце зайняла народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” чернівчанка Оксана Продан . За неї проголосували 774 читачі видання “Фокус”.

В опитування зібрано майже 190 тисяч голосів українських користувачів Інтернету. Підсумкові результати з урахуванням двох етапів голосування визначили лідерів довіри читачів “Фокусу” станом на липень 2015 року.

Коментарі
  • Я, наприклад, за Геннадія Москаля та за Оксану
    Продан – прекрасну українську жінку.

  • Хочется надеяться, что это просто на “Фокусе” голосует специфический электорат. Иначе..

  • Кльово, два депутата два Буковинця, а кількість голосів у депутата з верхньою освітою меньше в ТРИ рази.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини