Каспрук поїхав туди, не зна куди. Сенсаційне відрядження мера

02.06.2015

11107Виявляється, що на початку цього року мер Каспрук у рамках відрядження (за кошти міського бюджету) «відвідав» неіснуючу подію. Таку сенсаційну інформацію сьогодні оприлюднив «Чернівецькій промінь».

Чернівчани вже звикли до численних (в тому числі і закордонних) вояжів Олексія Павловича. Та, як виявляться, кошти громади, м’яко кажучи, не завжди були використані на анонсовані потреби.

Так, 15 січня цього року Каспрук особисто підписав розпорядження про своє відрядження до Києва на засідання Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції, яке мало відбутися 16-17 січня.

«Я, КАСПРУК Олексій Павлович, чернівецький міський голова, відбуваю у службове відрядження в м. Київ з 16 по 17 січня включно для участі в засіданні Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції».

«Відрядити водія автобази групи по транспортно-господарському обслуговуванню місськрайрад БОНДАРЕНКА Сергія Леонідовича з легковим автомобілем Toyota Prado державний номер СЕ 85-40 АМ в м.Київ з 16 по 17 січня 2015 року включно з метою оперативно вирішення питань, пов’язаних з відрядженням Чернівецького міського голови».

Оплачувалася ця поїздка, як ви вже здогадалися, з бюджетних коштів.

А ось далі дуже цікава історія.  Бо як повідомляє «Чернівецькій промінь» , у відповідь на їхній інформаційний запит з апарату ВРУ прийшла приголомшлива відповідь:

«Комітет з питань європейської інтеграції не проводив своїх засідань 16 та 17 січня 2015 р.».

Може Олексій Павлович відвідав у Києві старих друзів Максима Юрійовича та Миколу Трохимовича? А може «інтегрувався» у Європу зовсім в іншому місці? Тут вже не розбереш. А щоб сказали на таке у Європі?

kasper_vidr_1kasper_vidr_2

Коментарі
  • молодим брехунцям тре не попід чужі паркани лІтати, а за своїм алканавтом

  • Оце брехло, так брехло, але М.Бурбак у себе в оці поліно не помічає, зате соломинку в оці В.Бешлея бачить без окулярів.

  • Чому не поцікавились чому засідання в цих числах не відбулось ? Немає кворуму немає засідання.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини