У Чернівцях відбудеться патріотичний квест

19.02.2015

У суботу, 21 лютого, Станиця Чернівці Пласту – Національної скаутської організації України спільно з управлінням молоді та спорту облдержадміністрації проведуть історичну гру-квест “Пам’яті Героїв” для студентів міста, – повідомляє «Буковинська правда».
Початок заходу о 13.00 у 33 аудиторії 14-го корпусу ЧНУ, що на Соборній площі.
Історична гра-квест “Пам’яті Героїв” присвячений подіям національно-визвольної боротьби українців у ХХ столітті, зокрема бою біля станції Крути, а також подіям, які відбулися та відбуваються на сучасному етапі – Євромайдану та війні на сході України. Захід проводиться з метою ознайомлення студентської молоді міста з історичними подіями, виховання патріотизму, пропагування здорового способу життя.
Квест проводитиметься у центральній частині міста і триватиме до 17.00. Команди шукатимуть на розданих їм картах міста позначені місця. На кожному пункті учасники відповідатимуть на запитання та виконуватимуть завдання інструкторів. За кожне правильно виконане завдання команда отримуватиме бали, за максимальною кількістю яких і визначать переможців. Також враховуватиметься час проходження учасниками маршруту.
Після квесту відбудеться перегляд фільму “Зима, що нас змінила”.

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи