Найправильніше, що можна сказати депутату Мірошниченку “Пішов ти на х…”. Андрій Данилко про ситуацію з Ані Лорак і не тільки.

29.11.2014

24023531
Андрій Данилко дав свій коментар з приводу ситуації із концертом Ані Лорак.
– Знаєте, що найправильніше можна сказати депутату Мірошниченко, який замість того, щоб вирішувати реальні проблеми в країні, займається зривом концертів Ані Лорак? – “Пішов ти на х ..!” – З ходу заявив нам Данилко, попросивши не викидати матюки з його промови. – Ось хто справжній ворог народу! Кадри провокацій я дивився в Німеччині по телевізору. І що мене до глибини душі здивувало: стоїть міліція із щитами, підлітки б’ють їх ногами, при цьому правозахисники взагалі нічого не роблять, терплять. Якесь хуліганство, а не “мирна акція”! У той момент з мене такий потік матюків хлинув, що навіть зупинитися було складно. По всьому видно: це на сто відсотків проплачена акція, кадри якої розлітаються по всьому світу і подаються як чистий акт агресії, що автоматично опускає імідж української влади нижче плінтуса …

Ми депутатів до Верховної Ради вибираємо, щоб ВОНИ могли дати нам відповіді на питання, а не нацьковували молодняк букети у глядачів на вулиці вихоплювати (саме так зробили і з мамою Кароліни – не знаючи, зрозуміло, що це її мама …) Але в підсумку виявляється: “У країні бардак – винна Лорак”!

1417029179_1Ані Лорак може розповідати, як їй ноту взяти потрібну, а відповідати за стан справ в країні повинна ця “ідіотка з косичкою” – Мірошниченко! До того ж за ім’ям Ані Лорак стоїть звичайна людина. Ми, артисти, так само емоційно сприймаємо все, що відбувається в країні. Ми так само, як і ви, не до кінця розуміємо розклади – хто за кого, чому все відбувається так, як відбувається, і кому це найбільше треба …

Можна висунути людині звинувачення і в судовому порядку довести його неправоту, після чого посадити за грати. Але, заради бога, поясніть мені, навіщо засовувати людей в сміттєві баки ?! Не можна принижувати ОДНОГО людини за допомогою цілого натовпу! Це жахливо. Це найчистіший тваринний рефлекс

Але що більше мене хвилює, де мізки в тих, хто вірить цій дешевої режисурі? А те, що це все постановка і спектакль, я відчув на собі ще після “Євробачення” – проти мене ці Мирошниченки теж тоді влаштовували акції на Майдані! Для них це шикарний привід пропіаритися, привід знову засвітити морду в зведеннях новин. Але бог усе бачить”.

Джерело “Кп в Україні”

Від редакції: увага, на сайті давно діє полегшений порядок коментарів. електронну адресу вписувати не обовязково.  

Коментарі
  • Всякі такі акції проводяться , щоб попіарітися
    Але Данилко правильно сказав : Бог усе бачить.

  • не зовсім согласна з данилком да музика поза політикою але коли країна=агресор нападає на батьківщину вбиває землняків нищить міста і каже все харашо негоже українським співакам приймати нагороди з рук тирана золоті мікрофони давитись медвежатиною мають бути моральні принципи і національна гідність от лоракпробували донести правда ненадто ітолерантним шляхом але і вона веде себе як відморожена дуже багато людей що шанували і захоплювались нею викреслили її і я тому числі тому мені зрозумілий той протест хоча форму і засуджую а лорак викликає лишепрезирство

    • Разница в том, что Лорак про твое прозрение никогда не узнает, ей на него и на твой телевизионный протухший горе-патритотизм (моральный фашизм) наплевать и растереть три раза, а ты про нее будешь слышать постоянно, потому что она гений в своей деле, потому что она звезда, а ты обыкновенное серое неприметное ничто…

    • Браво, проня, продолжай в том же духе. Когда страна 404 съежится до границ галичины – выдыхай и спи спокойно.

  • Де музика. а де Путін))) Якщо до нас приїхдять з росії відпочивати, чи працювати, чи значить це, що вони приїздять до порошенка. перестаньте міряти політикою. Лорак поїхала в Росію не до Путіна, а до друзів. До людей, з якими їй приємно. Вона ж не від Путіна брала премію, а від музикантів))) А Путін взагалі про це й не знав)))

  • І Данилку , і Ані Лорак люблять всюди за їх талант.
    Не засуджувати їх треба , а гордитися нам,
    украінцям , що у нас такі таланти є.

  • Лариса, повернутая на политике. У нее посты все про политику. Это болезнь. Так что ни надо ничего объяснять ей. Болезнь пройдет, и все станет ясно.

  • Все страшненькие девушки завидуют красивой и успешной Лорак.
    А партия Сволота уже договорилась – народ оценил на выборах.
    Калмыкова,Кривич тоже скоро навылет. Козлову из Батькивщины уже выгнали.Скоро всплывет ее справка из психбольницы.

  • Насчет справки с диагнозом Козловой – это не шутка. Козлова лечилась. Справка спасла ее от криминала.- занималась аферами в своем офисе на Полетаева. Бывший супруг Игорь работал в прокуратуре и отмазал. Теперь они в разводе и он ей не помогает – терпеть ее не может.
    Копайте и найдете все.
    Это дружеский совет.

  • Дивилася останню сесію міської ради, – погоджуюся, насправді діагноз депутатши Козлової – невиліковна! Справді, у неї не має жодної клепки в голові – невихована хамка з претензією на орегінальність. І що в ній знайшов наш Олексій Павлович? У него така гарна жінка, а він водиться з цією Козльовою.

  • рило би закрило це воно данилка а вна не звизда а пизда слава Макаревичу

  • Андрей Данилко про людей-блох и ситуацию в стране сказав:

    В этом интервью Андрей Данилко сказал еще пару важных вещей:
    – А нам нужно быть выше этого всего и помнить: блохи рождены кусать! Они ничего не значат в жизни, вот и пытаются делать себе пиар на проблемах людей значимых.
    Лично я в этой ситуации считаю нужным сохранять хладнокровие — не первую революцию переживаю! А если спросите, стало лучше или хуже после второй, отвечу с чистой совестью: хуже. Собой я тоже недоволен сейчас — в творческом плане расцветаешь, когда в стране все хорошо. А сейчас вокруг одна непонятка, вранье, подмена понятий и монтажные склейки.

  • крім культури і політики завжди є ще мораль і совість. але це вже “як мама навчила”, тобто або є. або нема.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини