Відбувся Форум жінок Буковини

28.11.2014

27 листопада в Чернівцях провели Форум жінок Буковини на тему «Гендерна політика – один із пріоритетних напрямів регіональної політики».

У роботі форуму взяли участь жінки-депутати рад різних рівнів, громадські активістки, жінки, які успішно реалізували себе у різних сферах життєдіяльності.

За словами помічника заступника голови Чернівецької облради Сільвії Віщук, в умовах чітко визначеного курсу на євроінтеграцію, досвід європейських держав може слугувати для України підґрунтям для поступального розвитку гендерної політики та забезпечення високих стандартів життя.

Учасники зібрання заслухали інформацію голови Асоціації жінок-депутатів місцевих рад Чернівецької області Наталії Батракової про гендерну політику на Буковині, її здобутки та втрати. Директор Чернівецької ЗОШ № 24 Уляна Легусова розповіла про напрацювання у напрямку розвитку інклюзивної освіти як можливості рівного доступу до якісної освіти дітей з особливими потребами. Про роль жінки в умовах проведення антитерористичної операції йшлось у виступі члена координаційного центру волонтерської організації «Буковина – українському війську» Наталії Бочарової, повідомляють у прес-службі Чернівецької облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини