У День боротьби зі СНІДом для чернівчан організують благодійний ярмарок

28.11.2014

Чернівецьке відділення мережі ЛЖВ пропонує цьогорічний День боротьби зі СНІДом відзначити власними хорошими вчинками і добротою, тому запрошує чернівчан з сім’ями та друзями на благодійну ярмарку «Неси своє добро».

Ярмарка розпочнеться  30 листопада  о 15:00 і у ТРЦ «ДЕПОt» (вул.Головна 265А).
Ціллю даного заходу є pбір коштів на потреби ВІЛ-позитивних людей у Чернівцях: закупівлю ліків, медичного обладнання, на оплату операцій та проведення діагностики. 10% від зібраних коштів будуть перераховані на потреби учасників АТО та вимушених переселенців зі східних областей України.

Організатори пропонують декілька варіантів участі в ярмарці:

1.    Активний продавець
Ви приносите речі для продажу і, або передаєте речі організаторам, або стаєте активним продавцем ярмарки. Скарбничка речей до ярмарку у офісі – вул. Полєтаєва, 11. Контактні телефони: 099) 763 77 54 (Дмитро), 068 232 28 60 (Микола), офісний стаціонарний номер (0372)51-03-46. Графік роботи: з 10:00 до 18:00 (з понеділка по п’ятницю).
2.    Волонтер
Ви можете стати волонтером нашої акції: допомогти залучити більше учасників, допомогти з організацією, запропонувати ідею.

3.    Відвідувач
Ви приходите на ярмарок і купуєте те, що сподобається, або відвідуєте наші майстер-класи. Або чекаєте, поки ваші діти беруть участь в майстер-класі. Або ж самі, як діти, вибираєте собі варіант для відпочинку.

Також організатори звертають вашу увагу на те, що ціни на товари мають бути фіксованими. Доступність – основна концепція ціноутворення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини