Затримали зловмисника з Одеської області, який обкрадав чернівчан

28.11.2014

До Чернівців 35-річний зловмисник прибув з Одеської області. Чоловік вибрав собі об’єкт та чекав, поки вдома не залишиться нікого.

Далі він прошмигнув до під’їзду та шляхом підбору ключа, проник до квартири. Вже в помешканні він шукав, чим би поживитися. Взяв декілька золотих виробів та побачив банківські картки, до яких був прикріплений якийсь шматок паперу. Як виявилося, на ньому були написані пін-коди. Тож зловмисник прихопив і їх із собою. Вийшовши на вулицю, він знайшов найближчий банкомат та зняв з карток усю суму – понад 14 тисяч гривень, повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області. Буковинські оперативники вийшли на слід зловмисника. Все викрадене добро повернули власникам. «Гастролеру» оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

– Як виявилося, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбійні напади, грабежі, хуліганство, – розповів в.о. заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальника кримінальної міліції Олександр Раренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи