Кримінальний талант одеського “гастролера” зазнав у Чернівцях фіаско

28.11.2014

У столиці Буковини “гастролер” почував себе, як риба у воді, одразу обрав квартиру, за якою зручно було слідкувати, та чекав слушного моменту, поки господарі залишать помешкання.  Далі він прошмигнув до під’їзду, підійшов до дверей і почав підбирати ключ, адже, як справжній професіонал, мав із собою цілий набір різноманітних «відмичок».

У квартирі крадій мав змогу неспішно роздивитись, щоб таке взяти щоб і цінне було, і не надто громіздке. Взяв декілька золотих виробів та банківські картки, до яких турботливі власники прикріпили шматок паперу із пін-кодами. Гроші з карток зловмисник поспішив зняти у найближчому банкоматі, загалом вийшло понад 14 тисяч гривень.

Але сповна насолодитися краденим йому не вдалося. Невдовзі на слід зловмисника, а потім і на нього самого вийшли оперативники. Наразі все викрадене добро вилучене та повернуто власникам.

«Гастролеру» оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Як розповів в.о. заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальника кримінальної міліції Олександр Раренко, дана особа раніше неодноразово була судима за розбійні напади, грабежі та хуліганство. Що стосується його “подвигів” у Чернівцях – триває досудове розслідування.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи