Фонд Держмайна допродав ще чверть “Чернівціобленерго”

28.11.2014

 Поки не дуже обізнані в економіці любителі політичних промов говорять про націоналізацію. Фонд держмайна навпаки продовжує приватизацію. До речі, зважаючи на неуспішність  підприємств комунальної чи державної власності , перехід до приватної виглядає достатньо логічним. Хоча не без великих  питань. Особливо щодо цін

Фонд державного майна України 28 листопада на аукціоні продав 25% акцій ПАТ “Енергетична Компанія “Чернівціобленерго”. Про це повідомляє прес-служба фондової біржі ПФТС.Як зазначається, 28 листопада 2014 року на ПАТ “Фондова біржа ПФТС” відбувся аукціон Фонду державного майна з продажу акцій акціонерних товариств. “Інвесторам було запропоновано 25% акцій (14195171 штук) ПАТ “Енергетична Компанія “Чернівціобленерго”, – йдеться у повідомленні.
Переможцем аукціону і покупцем 25% акцій “Чернівціобленерго” виступила маловідома київська компанія “ФК – Хранитель”. Усього в конкурсі брали участь дві компанії.
“За результатами аукціону блокуючий пакет акцій компанії було продано за 36,439 млн гривень” – йдеться у повідомленні
 Можна сперечатися. але те, що комунальне  підприємство Чернівціводоканал набагато менш успішніше. аніж те ж Чернівціобленерго, чернівчанам вже стало зрозуміло. Чому так, треба мабуть спитати у розпорядників комунальної власності.
Коментарі
  • Янукович продав 45 % акцій за 9,5 млн. доларів, Порошенко з Яценюком продали 25 % акцій за 2,3 млн.доларів… Задачка з математики – хто більший злодій ???

    • Янукович – вор, который где-то там в России, а Порош и Яцек (по-твоему, меньшие воры) тут рулят, разница принципиальная именно в этом, а не в твоей математике…

    • Я по диагонали прочитал, думал, что очередной ура-патриот нашел еще “доказательство” вины папередников во всех нынешних бедах страны)))
      Кстати, доказано, что отличники в школе в последствии редко добивались хоть каких-то успехов в жизни.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини