Екс-коханий викрав у жінки автомобіль. Бо вона не хотіла з ним поговорити:(

26.11.2014

1307877274_y19Із повідомленням про викрадення авто марки «Део» до працівників міліції звернулась 34-річна жителька села Бабин. Вона повідомила, що зловмисника добре знає, адже це її екс-коханий.

Як з’ясувалось, колишній співмешканець жінки протягом дня хотів зустрітися з нею та поговорити. Однак, жінка відмовилася розмовляти з ним, мотивуючи це тим, що розмова ні до чого не доведе. Врешті-решт чоловік разом із своїм знайомим прийшов до будинку коханої. Буковинці вже були напідпитку.

Жінка не впустила залицяльника, а той у відповідь вирішив поцупити її автомобіль. Дорогою він натрапив на працівників міліції, які і викрили його, повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

– Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець села Вовчинець, котрий раніше проживав разом із потерпілою. Відомо, що раніше він не був судимий, але полюбляє хильнути зайвого, – розповів начальник Кельменецького райвідділу Андрій П’ятницький.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини