Завдяки сучасним технологіям Чернівці стають відкритим містом

22.11.2014

:
19 листопада Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, президент Фонду Східна Європа Віктор Лях та голова Товариства «Український Народний Дім в Чернівцях» Володимир Старик підписали Меморандум про співпрацю між Чернівецькою міською радою, Фондом Східна Європа та Товариством «Український Народний Дім в Чернівцях» в рамках реалізації спільного проекту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади»
Меморандум передбачає запровадження інноваційних механізмів участі чернівчан у вирішенні місцевих проблем та налагодження результативної співпраці громадян з органами місцевого самоврядування за допомогою всеукраїнської веб платформи «Відкрите місто» (www.OpenCity.in.ua). За допомогою цієї платформи кожен громадянин може ініціювати вирішення важливої для його міста проблеми, дистанційно звернувшись до відповідального за прийняття рішення посадовця (органу влади). Платформа дозволяє описати проблему, відзначити її на карті міста та сÑ!
�ормувати електронний запит. Також передбачено можливість перевірки статусу, в якому знаходиться Ваш запит, а також отримання оперативної відповіді на запит.
Зараз відбувається наповнення Платформи необхідною інформацією про організації, відповідальні за вирішення конкретних проблем. Після затвердження виконкомом міської ради на початку грудня Порядку роботи виконавчих органів міської ради з повідомленнями, що надійшли через Інтерактивну веб-платформу «Відкрите Місто» Платформа запрацює у Чернівцях в робочому режимі

Коментарі
  • ПРОХАННЯ ВИДРЕАГУВАТИ НА ПРОБЛЕМУ НАШОГО БУДИНКУ ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ ПО ВУЛ. КОМАРОВА 16 ДЕ ПИД ВИКНА ЙДЕ БУДИВНИЦТВО ЛИТНЬОГО МАЙДАНЧИКА РЕСТОРАНУ СОДА ХТО НАДАВ ТАКИЙ ДОЗВИЛ ЯКИЙ НЕ ВРАХОВУВАЛИ ИНТЕРЕСИ МЕШКАНЦИВ БУДИНКУ ДЕ ПРОЖИВАЮТЬ ЛЮДИ ПОХИЛОГО ВИКУ ТА МАЛИ ДИТИ. ПРО ПРОХАННЯ ПЕРЕНЕСТИ ЛИТНЮ ПЛОЩАДКУ ВИДПОВИДЬ ЙДИТЬ НА ДОРОГУ ЖИТИ ТАМ НИЧОГО НЕ МИШАЕ НЕВЖЕ ГРОШИ БИЛЬШЕ ВАРТУЮТЬ НИЖ ЛЮДЯНИСТЬ БУДЬ ЛАСКА ДОПОМОЖИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи