Олексій Каспрук привітав громаду з нагоди Дня Гідності

21.11.2014

KasprukДорогі чернівчани! Шановна громадо! У День Гідності та Свободи вшануємо пам’ять Героїв, які ціною свого життя запалили незгасиму свічу віри у світле майбутнє України, пробудили у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі.

Євромайдани у Києві, Чернівцях, сотнях українських міст та сіл згуртували усіх, хто прагнув відстояти людську гідність, право Української держави на демократичний розвиток та європейський вибір. Помаранчевий Майдан, Революція Гідності відкрили Україну для Європи та світу як державу, сильну духом та згуртованістю народу. Сила українського патріотизму та державницької української ідеї виявилася наймогутнішою зброєю, яка і сьогодні боронить Україну від зазіхань зовнішнього агресора та внутрішнього ворога. Це був тяжкий рік для України, кожної родини. Бо наші серця пекла біль втрат, страждання осиротілих дітей, дружин, матерів. Душі вкривалися ранами, завданими продажністю зрадників, лицемірством та нечистоплотністю людців, які ще вчора були співучасниками злочинів бандитської влади, а сьогодні, під гаслами Майдану, без жодних докорів совісті, знову рвуться до влади, намагаються вершити людські долі.

Але реваншу не буде, бо неможливо купити, приспати марними, популістськими обіцянками тих, хто відчув смак волі та свободи. Революція Гідності, як рентген, висвітила темні плямі нашого суспільства, вивела на народний осуд його хворі організми, дала чітку відповідь хто і чого вартий. Ми робимо висновки з помилок, мужніємо і, головне, ми переконані, що вже ніколи і нікому не дозволимо зганьбити України. Ми – вільні, горді, згуртовані, незламні у своїх переконаннях і впевнені у перемозі. Тож щиро молимося за мир, за єдину, цілісну незалежну України, її і нашу щасливу долю! Слава Україні! Героям слава! Щиро ваш, міський голова Олексій Каспрук

 Джерело 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини