Ліцеїстів у виховних цілях відвезли до чернівецького СІЗО

21.11.2014

Днями адміністрація Глибоцького професійного ліцею організувала екскурсійну поїздку до Чернівецького слідчого ізолятора № 33, де свого вироку очікують заарештовані злочинці. В екскурсії взяли участь учні, схильні до девіантної поведінки, представники учнівського самоврядування, а також психолог, соціальний педагог та медсестра закладу.

Всі відвідувачі мали змогу побачити порядок та умови утримання засуджених в СІЗО, дізнатися про режим, який діє в установі. Також ліцеїстам дозволили заглянути в камери, де перебувають правопорушники, побачити кімнату, де останні мають змогу читати літературу, книги, повідомляють у  Департаменті освіти і науки Чернівецької ОДА.

Також під час екскурсії дітям розповіли про права та обов’язки підслідних, злочини через які вони потрапляють до слідчого ізолятора, обмеження які діють за гратами, про харчування, умови та частоту зустрічей з рідними і отримання передач.

Коментарі
  • надо туда весь парламент во главе с Кабмином возить с воспитательной целью сказав:

    Надо туда не лицеистов, а весь парламент во главе с Кабмином раз в неделю возить с воспитательной целью. И при этом, чтобы пахан им говорил: добро пожаловать, фраера, это ваш будущий дом…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини