Активних учасників Майдану нагородили грамотами облдержадміністрації та обласної ради

21.11.2014

  21 листопада, з нагоди Дня Гідності та Свободи в обласній державній адміністрації відбулись урочистості, участь у яких взяв перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Рибак та перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко.

У своєму вітальному слові Іван Рибак зазначив, що цьогоріч українці та буковинська громада мають чим пишатися, зокрема, проведенням перших в історії України чесних, прозорих, демократичних президентських та парламентських виборів та об’єднанням людей всієї України на захист територіальної цілісності та незалежності нашої держави.

Також, за словами Івана Рибака, нині облдержадміністрація дає можливість усім охочим, хто відчуває в собі сили, натхнення і прагнення працювати у владі, йти і докладати усіх зусиль до змін у нашій державі. На підтвердження своїх слів посадовець повідомив, що сьогодні підписано розпорядження обласної державної адміністрації про проведення конкурсів на заміщення 38-и вакантних посад.

«Сьогодні ми просто нагороджуємо людей, яких ми бачимо щодня тут, в області, які допомагають суспільству, громаді, Збройним силам України та владі. Я думаю, що це серйозна та міцна, перспективна команда», – додав перший заступник голови облдержадміністрації.

Буковинців, які найактивніше брали участь у Революції Гідності нагородили Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради.

 

05_507_004_206_3

Коментарі
  • Только у нас за развал страны дают грамоты!!!! Но есть и Высший Суд. Рано или поздно все ответят за свои дела!!!!

  • А почему награжденные участники Майдана сейчас не в зоне АТО? сказав:

    А почему награжденные участники Майдана родину от вездесущего Путина не защищают, почему они не в зоне АТО? Фурункулы заели или живот с утра болит?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини