Яценюк приміряється до ролі ката, а не прем’єр-міністра?

31.10.2014

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк обіцяє, що «полетять голови» чиновників в разі відключення енергосистем через закінчення запасів на станціях. Про це він сказав на засіданні Енергетичного штабу в Києві, – повідомляє «Українська правда».

Зокрема прем’єр зажадав від представників НКРЕ і Міненергвугілля невідкладного прийняття рішень щодо забезпечення електрогенеруючих компаній паливом.

«Я попереджаю, якщо ви допустите віялове відключення енергосистеми – полетять голови і не тільки. Я буду вимагати від прокуратури притягнення до кримінальної відповідальності», – сказав він.

«Два місяці я з вами говорю: «хлопці, знайдіть рішення, тому що запасів на станціях на 5-7 днів». Ви мені розповідаєте сон старої кобили. Від ваших розповідей вугілля не додається жодного»​​, – додав він.

За словами присутнього на засіданні заступника міністра енергетики Вадима Уліда, до кінця року Україні необхідно імпортувати 2,8 млрд тонн вугілля.

Коментарі
  • На вкус на цвет товарища нет.
    В том -то весь смысл – заголовок из жёлтой
    прессы – а смысл потрясающий – вот так работает
    наш популярный премьер. Информация к размышлению.

  • Меньше Писяю на Путина надо было тявкать. желторотый щенок с манией наполеона просрал всю экономику страны а теперь ищет козлов отпущения.
    если бы Медведчука не послали на переговоры по газу, сегодня вся страна сидела бы на дровах.

    америкосы денег писяю не дают. страна на краю пропасти. скоро будет прихватизация ГТС а через полгода Писяй будет лизать ботинки Путину

  • У руководителя должно быть твёрдое слово.
    Тогда авторитет и всё остальное.
    А Яценюк – Фигаро здесь, Фигаро там.
    То с Юлей, то с Азаровым и т.д.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини