У ЧНУ за німецько-українським проектом навчаються студенти із Баварії

31.10.2014

Десять студентів з Німеччини навчаються у ЧНУ за спільним проектом України та Німеччини «Що стоїть на карті?», який складається з двох частин: теоретичної – у Чернівцях – та теоретичної – у Баварії. Упродовж минулого тижня українські студенти, які також представлені у проекті, разом з німецькими перебувавали у місті Вайден, що у Східній Баварії (Німеччина).

–               Спочатку проект був націлений на президентські вибори в Україні, – каже студентка 2 курсу факультету іноземних мов ЧНУ ім. Ю. Федьковича Ольга Тимчук. Але оскільки вони відбулися раніше зазначеного строку, то концепція проекту змінилася – взяли за об’єкт парламентські вибори. У Німеччині ми мали практичну роботу, а в Україні вивчаємо теорію.

Студенти різних спеціальностей з Німеччини – політологи, конфліктологи, менеджери та навіть ті, які вивчають проблеми альтернативних джерел енергії, – разом із українськими студентами у Вайдені брали участь у так званій плановій грі: інтегрувалися у ролі політиків, які брали участь у виборах, а також груп, які представляють різноманітні суспільні сфери: політики, пенсіонери, олігархи та інші. Інформує сайт ЧНУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи