Сергій Гакман став новим начальником податкової міліції

31.10.2014

29 жовтня цього року, відбулася нарада з нагоди призначення першого заступника начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції. Новим керівником став підполковник податкової міліції – Сергій Гакман. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС.

Представити першого заступника, на Буковину прибув Перший заступник Голови Державної фіскальної служби України, генерал-полковник – Володимир Хоменко.

Вітаючи новопризначеного керівника податкової міліції області, Володимир Петрович зазначив, що на всіх працівниках відомства лежить дуже велика відповідальність, а особливо – на фахівцях податкової міліції. Адже від ефективності роботи податкових міліціонерів, в значній мірі залежить, що і як будуть думати люди про роботу фіскальної служби.

Володимир Хоменко так само акцентував увагу присутніх на основних завданнях, виділяючи серед пріоритетів – боротьбу з тіньовою економікою, протидію незаконному обігу підакцизних товарів, контрабанді та порушенням митних правил, а також дієве упередження відмивання коштів, одержаних злочинним шляхом.

Сергій Гакман у відповідь підкреслив: “Своє призначення я розглядаю, як значний кредит довіри, і зі свого боку завіряю, що я, і весь колектив податкової міліції  Буковини прикладуть усі зусилля, знання і навики для того, щоб гідно виконати поставлені задачі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини