Головний пасажир вніс зміни у розклад руху потягу ” Чернівці – Київ”

24.10.2014

 

каспрук (1)Хороша публікація публікація з’явилася на офіційному сайті міської ради. Ніби нічого дивного, але вона як ніяка інша демонструє нашу одвічну “Демократичну ” ментальність. То ж що таке вірнопідданість))) Текст з офіційної сторінки міськради:

  Для поліпшення обслуговування пасажирів з 26 жовтня розклад руху потягу №117 Київ-Чернівці змінено – потяг відправлятиметься з Києва о 20.04 і прибуватиме у Чернівці о 07.10.  Внести такі зміни до графіку руху фірмового пасажирського потягу «Буковина», який наразі залишається найбільш зручним та доступним транспортним засобом сполучення столиці та Чернівців, пропонував Міністерству інфраструктури та Державній адміністрації залізничного транспорту міський голова Олексій Каспрук. Попередній графік, коли зазначений потяг відправлявся з Києва о 18.42 і прибував на залізничний вокзал «Чернівці» о 06.31, був незручним для туристів та підприємців. ” кінець цитати.

 Фото МТРК “Чернівці”

 Постскріптум. Да, півгодини, не жарт. Трохи зарано ставати кимсь на кшталт великого Кім Ір Сена. Ми взагалі-то натякали, що у Чернівцях монархія. Ось вам підтвердження. Є вірнопіддані, знайдеться і цісарьок. Але… ну якось це не в демократичному тренді)))

 Нагадаємо, вчора буковинські медіа повідомили, що Каспрук зайняв п’яте місце серед мерів України за показниками  2010-2014 рр, коли він мером фактично не був))) Нема меж досконалості)))     

Коментарі
  • Самый быстрый способ ОБРАТИТЬ НА СЕБЯ ВНИМАНИЕ
    – сказать или сделать ГЛУПОСТЬ.

  • Ну справжній придурок! В місті вже усе зроблено і немає ні яких більше інших проблем? Залишилися тільки привести розклад потягів в зручний для себе любимого час? Але ці нові царьки навіть не удосужилися вивчити чому саме було встановлено час відправки потягу на 18.42., – навіть не напрягли свої мізки, ізвілини, що було враховано дуже багато важелів: привязка до авіа перевезень, розклад руху потягів з інших регіонів, тощо. Але царю не зручно, воно не встигає на потяг і вирішило змінити час відправки під себе, а що далі …? А далі вони полізуть в інші сфери, в освіту, в наукові галузі, в медицину, бо “комплекс наолеона” спати не дає, – Шаріковим до усього є діло! Обрали чудо і не розуміємо навіщо…

  • Шановні дописувачі, чому Ви такі злі, для чого так обзивати людину…………….Ви в першу чергу цим говорите про своє виховання………………будьте благорозумні………….

    • Когда живешь среди недоразвитых дикарей, которые корчат из себя культурных и воспитанных сэров, то понимаешь, что кроме оскорблений ихняя черепная коробка ничего другого не воспринимает.

    • к небайдужому насчет воспитания с некоторыми примерами сказав:

      Как комментатор, доношу до вашего сведения, что комменты на сайтах – это единственное место, где человек может писать правду, неудобную, неприглаженную, почти безнаказанную правду, которой вы не услышите нигде, даже от своих ближайших родственников и друзей, фильтрующих свои слова и, соответственно, мысли, с учетом мнений других людей.
      Если вам не нравятся какие-то комменты, вы можете их не читать вовсе, никто вас не заставляет это делать. Но не надо навязывать другим свои правила в ЕДИНСТВЕННОМ МЕСТЕ, ГДЕ ГОВОРЯТ ТО, ЧТО ХОТЯТ, И ТАК, КАК ХОТЯТ ЭТО СКАЗАТЬ.
      Уверен, что вы вспомнили про воспитание только потому, что вы небайдужий по отношению к Каспруку, и потому, что вам выгодно в этом случае говорить про воспитание.
      А в качестве примера приведу вам несколько фактов из украинской прессы, хотелось бы услышать ваш комментарий по поводу воспитания:

      Международная правозащитная организация Amnesty International заявляет о наличии доказательств причастности контролируемых Киевом сил к казни четырех мужчин возле шахты “Коммунар” в Донецкой области. Об этом сегодня во время брифинга в Киеве заявила директор представительства Amnesty International в Украине Татьяна Мазур, передает “РБК-Украина”. “Наши исследователи нашли убедительные доказательства причастности контролируемых Киевом сил к внесудебным казням четырех мужчин, похороненных в могилах, которые находятся возле поселка Коммунар”, – сообщила Мазур.

      Українські війська застосовували касетні боєприпаси у населених районах Донецька на початку жовтня. Про це у своєму звіті повідомила правозахисна міжнародна організація Human Rights Watch. Організація нагадує, що застосування такої зброї у міських районах порушує правила війни через її невибіркову дію, що може стати причиною військових злочинів. “Хоча було неможливо остаточно визначити відповідальність за значну кількість атак, докази вказують на причетність українських урядових військ до декількох атак касетними боєприпасами у Донецьку”, – йдеться у звіті. Зокрема, це видно за напрямком польоту ракет, які були знайдені нерозірваними. Організація додає, що від таких бомб 2 жовтня загинув співробітник Червоного хреста.

  • При любых обстоятельствах надо оставаться людьми, а не кивать на “жизнь”. Хамы они и Африке хамы.

    • Это говорит бот, который постоянно провоцирует всех на этом сайте, клея каждому оскорбительные ярлыки? Умойтесь святой водой, культурная вы наша…

  • Вы столько уделяете времени на лживую и оскорбительную писанину о обо мне, хотя меня не знаете!
    Прошу вас, уделите лучше внимание своей жене или девушке. Поверьте, и ей будет приятно и вам хорошо.

    • “Внимание” к вам, это совсем не то внимание, которое уделяют своей жене или девушке. Не льстите себе, смешная…
      Кстати, редкий ваш коммент обходиться без глаголов в повелительном наклонении, это уже диагноз.

  • Мадам , не стоит делить людей на хамов и не хамов.
    При некоторых обстоятельствах поневоле надо
    ответить адекватно, если человек не понимает
    по- другому
    Если вы не имеете на что купить лекарство для
    иалыша, на ум приходит вопрос – почему и так далее.
    Вас захлёстывают эмоции , а они не выбирают слов.

  • Писать правду и обзывать людей это разные вещи………………

    • а если человек считает Каспрука хряком (не только внешне), и напишет об этом в комментах – это обзывание или правда?

  • Одразу видно, що більшість з коментаторів у справах до Києва не їздить. Люди правді скаржилися, що потяг дуже рано відправляється з Києва і не всі на нього встигають, тому доводиться їхати на Кам янець. Молодець Каспрук! Видно,що на відміну від соробогатьків, у Київ їздить потягом і вміє людей почути.

  • Може комусь і вигідно виїзджати піздніше з Київа, але факт залишається фактом – рішення було прийнято після того, коли Каспрук засидівся в кабаку і спізнився на потяг.

  • Аж плакать хочется , мэр пожалел того,
    кто опоздал на поезд.
    “Мажу маслом бутерброд , сразу мысль, а как народ,
    и икра не лезет в горло …”

  • Чому ніхто не пише, про те, що вартість цього потяга збільшилась на 100 грн., після того як він почав швидше курсувати через Молдову. Чому я громадянка України їдучи у свою столицю повинна платити 100 грн. іншій державі. Я за 3 години такого прискорення не хочу платити додатково 100 грн. Але це питання не до Каспрука а скоріш до нашого Міністра. Чим думаєте пане Міністре коли готуєте для своїх земляків такий “гішевт” ?

    • Цена билета выросла потому что выросла. И Молдавия тут не при чём. Опять же, не хотите ездить через Молдавию – не надо. Но теперь, когда поезд не идёт через Тернополь, а ездит как и раньше, появилась возможность и приехать быстрей и билеты купить.
      Спаведливости ради – решение про поездки по старому маршруту были приняты и договорённости достигнуты ещё при “диктаторском режиме”.

  • Не бережете себя вы пан Каспрук, все о народе, о народе думаете…
    Есть мнение, что за это решение Бурбак получил кругленькую сумму от представителей Молдовы, наверняка это новый контробандный канал.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи