Вдруге за тиждень правоохоронці отримали повідомлення про замінування залізничного вокзалу

23.10.2014

 

На щастя, повідомлення не підтвердилося. Експерти не знайшли на території вокзалу жодних вибухових пристрої чи речовин, повідомили у прес-службі міліції.

Анонімне повідомлення про замінування вокзалу надійшло 23 жовтня в обід. На місце виклику одразу ж виїхали міліціонери, працівники УДСНС та УСБУ. На місці події працювали експерти-вибохотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, кінологи та спеціалісти аварійних служб. Фахівці обстежили залізничний вокзал, але жодних вибухових речовин чи пристроїв не знайшли. Часто, останнім часом такі дзвінки були здійснені із території, як знаходиться під котролем ДНР.

Правоохоронці вживають всіх необхідних заходів для встановлення особи, яка повідомила про наявність вибухівки на залізничному вокзалі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). За свої дії телефонний жартівник може опинитися за гратами на строк до 6 років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини