Вашківчани поставили ультиматум і вимагають, щоб розпочався ремонт дороги

23.10.2014

Інакше люди обіцяють продовжити блокування дороги, яке тривало 4 дні поспіль. Наразі дорогу розблоковано, транспорт вільно рухається в обох напрямках.

Як повідомив vididо.ua  один із учасників протесту Ігор, протест припинили, оскільки людям пообіцяли розпочати ремонт. Зокрема, підрядник уже привіз у Вашківці два дорожні катки. Також пообіцяв привезти фрезу.

Однак, якщо сьогодні(взагалі-то йшлося про дві години) техніки не буде на об’єкті, де мають виконувати ремонті роботи, мітингарі обіцяють знову перекрити дорогу.

Власне підрядник, який має виконувати ремонт дороги у Вашківцях, заявив протестувальникам, що розпочати ремонт зможе, щойно на рахунку з’являться кошти. Якщо гроші до понеділка не перерахують, техніку із Вашківців прибере, і також долучиться до акції протесту.

Коментарі
  • Дорога в Вашківцях не набагато гірша, чим деінде. Зрозуміло, що в часи кризи і війни є набагато БІЛЬШІ ПОТРЕБИ ФІНАНСУВАННЯ в інших галузях, місцях, включаючи АТО. А цю акцію треба розглядати, як НАВМИСНУ провокацію, пов”язанною з зірванням виборів.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи