Михайло Папієв про себе, економіку, презумпцію та те, що за лаштунками

20.10.2014

ВІдео: Чернівецький Промінь”. Треба сказати, що запросити Михайла Папієва на передачу, вже неординарний журналістський крок. Втім, дехто буде здивований, цей крок європейського, американського гатунку, де попри і всупереч завжди вислуховують. І вважають, що це є обовязковим. Може тому у них так, як не у нас?)))

Коментарі
  • В тюрягу тих хто покриває Папієва ! В тюрягу продаж них прокурорів!!!! Ганьба!!!!

  • Безперечно, Папієв говорити мастак. Але ж самокритики нуль. Ну хоча б поділився застосованою ним технологією пропихування свого пасинка у народні депутати. До речі, добре що Артем Семенюк з дуру знову балотується. Ось тепер технологія Папієва і вилізе назовні, досить буде порівняти результати попередніх виборів і сьогоднішніх. Хоча і викручуватись Папієв ще більший мастак. Щоправда, мало хто сьогодні вірить пустослів’ю політиків. Але останні цього не розуміють і вірять лише собі любимим. Ну що ж, іще не вечір…

    • А вас исключительно технология просовывания родственников в Раду интересует? Ну так спросите у Петра Алексеевича, который Порошенко, что его сын в Раде делать будет, еще можно у Юрия Витальевича про его жену спросить , как она в Раду протолкнулась.А насчет прокуратуры можно спросить у Генпрокурора Яремы, назначенного тем же Порошенкой, как племянник Пшонки стал зам прокурора Харьковской области. Или как всегда, свое не пахнет?

    • Цього корупціонера і злочинця вислуховувати мають слідчі прокуратури! Він має сидіти у тюрмі!

  • Презумцию невиновности ещё никто не отменял.
    Между прочим , у нас много неадекватно злых.
    Это нас не украшает как нацию.

    • прочитав предыдущие полубандисткие комменты, у меня к вам вопрос: а где вы тут увидели нацию?

  • Жені. Ні, не лише ця технологія мене цікавить, і я не є прихильником Порошенка чи Луценка, вони не кращі. Тому це “не своё”. Просто якби Папієв з такою ж майстерністю, напористістю і наполегливістю здійснював свої повноваження голови ОДА, то ціни йому очевидно не було б. Але, але…

    • А вы не в курсе сколько бабла он закачал в область? Если не в курсе, то просто для примера посмотрите на положение в турнирной таблице чемпионата Украины ФК “Буковина” сейчас и год назад.

      • Папиев сейчас не власть, и не станет ею (по крайней мере в ближайшем будущем). Исходя из этого мне лично кажется странным обращать внимание на его “протягивание” родственников и при этом игнорировать такие же методы у тех , кто у власти сейчас и у кого все шансы остаться там и в будущем.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини